Duplex Καραμανλή Κωνσταντίνου, Χρυσούπολη 64200, Κέντρο, Χρυσούπολη

ΧρυσούποληΚαραμανλή Κωνσταντίνου, Χρυσούπολη 64200
  • € 140.000
  • 5+
  • 135
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Υπέροχη τριώροφη μεζονέτα στην αρχή της Χρυσούπολης με σύστημα φωτοβολταϊκών.

Ανακαλύψτε μια πραγματικά ξεχωριστή κατοικία . Αυτή η εκπληκτική τριώροφη μεζονέτα συνδυάζει την πολυτέλεια με την πρακτικότητα και τη βιώσιμη ενέργεια.

Η κατοικία αυτή διαθέτει ένα εξελιγμένο σύστημα φωτοβολταϊκών, με συμβόλαιο εξασφαλισμένο για τα επόμενα 15 χρόνια με τη ΔΕΗ. Αυτό το σύστημα όχι μόνο παρέχει ηλεκτρική ενέργεια για τις ανάγκες του σπιτιού, αλλά παράγει επίσης ένα επιπλέον εισόδημα, κάνοντας την ιδιοκτησία αυτή ακόμα πιο ελκυστική.

Η μεζονέτα διαθέτει επίσης καλοριφέρ πετρελαίου για τη θέρμανση του χώρου κατά τους χειμερινούς μήνες, εξασφαλίζοντας άνεση και ευημερία όλο το χρόνο.

Με τρία υπνοδωμάτια, αυτή η κατοικία προσφέρει άφθονο χώρο για μια οικογένεια. Το ιδιωτικό πάρκινγκ μπροστά στο σπίτι διευκολύνει την καθημερινή σας ζωή, προσφέροντας άνετο χώρο για την ασφαλή αποθήκευση του αυτοκινήτου σας.

Διαθέτει 3 κουζίνες μια σε κάθε όροφο, προσφέροντας άνετο και λειτουργικό χώρο για εσάς και την οικογένειά σας. Κάθε όροφος διαθέτει επίσης μπάνιο για την άνεσή σας και την ευκολία της καθημερινότητάς σας.

Το γκαράζ έχει κλειστεί και έχει μετατραπεί σε ένα μικρό, αυτόνομο στούντιο, προσφέροντας ευελιξία και επιπλέον χώρο για φιλοξενία επισκεπτών, γραφείο ή ακόμα και χώρο εργασίας.

Ο κήπος και οι βεράντες προσφέρουν μια ευχάριστη όαση για χαλάρωση και διασκέδαση κάτω από τον ελληνικό ήλιο. Απολαύστε τις ατέλειωτες βραδιές σας σε έναν περιβάλλοντα χώρο που σας προσφέρει ηρεμία και γαλήνη.

Μην χάσετε την ευκαιρία να καλέσετε σήμερα για μια ξενάγηση και να ανακαλύψετε τα πάντα για αυτήν την υπέροχη κατοικία στην Χρυσούπολη.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6179861 - 23/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
135 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 5 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 140.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή