Duplex Πηγαδάκια, Πηγαδάκια, Βούλα

ΒούλαΠηγαδάκια
  • € 680.000
  • 5
  • 212
  • 3+
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 17541 - Βούλα Πηγαδάκια ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 212 τ.μ. σε οικόπεδο 227 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 3 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 1989 με ενεργειακή κλάση Δ και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, ξύλινα πατώματα, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, τέντες, σκαλιά εισόδου, playroom, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 680.000 €
Εξαιρετική αυτόνομη μεζονέτα 212τμ στο καλύτερο σημείο στα Πηγαδάκια της Βούλας. Βρίσκεται σε ένα περιβάλλον ιδιωτικότητας και ασφάλειας. Η κατοικία αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα μέσω εσωτερικής σκάλας.
Ο πρώτος όροφος με εξωτερική σκάλα από την είσοδο περιλαμβάνει τον χώρο υποδοχής που οδηγεί στο άνετο και φωτεινό σαλόνι με όμορφη θέα στον πίσω κήπο, επίσης διαθέτει μία ξεχωριστή ευρύχωρη κουζίνα και ένα wc.
Στον δεύτερο όροφο βρίσκονται 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια και δύο μπάνια. Τα δύο μπροστινά υπνοδωμάτια διαθέτουν ένα μεγάλο μπαλκόνι με ανοιχτή, ευχάριστη θέα.
Το ισόγειο το οποίο βρίσκεται στο επίπεδο του δρόμου έχει πρόσβαση και μέσα από το σπίτι αλλά και από την είσοδο του γκαράζ. Αποτελείται από έναν ανεξάρτητο χώρο με καθιστικό, 1 υπνοδωμάτιο και 1 μπάνιο και μπορεί να δημιουργηθεί απευθείας πρόσβαση σε ιδιωτικό κήπο στο μπροστινό τμήμα του σπιτιού. Επίσης διαθέτει μία εσωτερική θέση στάθμευσης και αποθηκευτικό χώρο.
Πρόκειται για ιδανική οικογενειακή κατοικία που δίνει την αίσθηση της ησυχίας και απομόνωσης, ενώ βρίσκεται μόλις 900μ. μακριά από την όμορφη παραλία του Καβουρίου και την αγορά!
Σημείωση: Το σημείο στο χάρτη είναι ενδεικτικό δεν καθορίζει την πραγματική διεύθυνση του ακινήτου!

Προσοχή: Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
17541
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
212 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 680.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1989
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή