Μονοκατοικία βίλα Κρανίδι, Κέντρο, Κρανίδι

ΚρανίδιΚρανίδι
  • € 950.000
  • 5+
  • 265
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Η Villa Lumina βρίσκεται στον Άγιο Αιμιλιανό, στο Πορτοχέλι. Εκτείνεται σε 265 τ.μ. σε τρία επίπεδα μέσα σε έναν προσεκτικά διαμορφωμένο οικόπεδο 400 περίπου τ.μ., προσφέροντας έναν γαλήνιο προορισμό με εκπληκτική θέα στη θάλασσα.
Το ισόγειο διαθέτει μια μοντέρνα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, αρμονικά συνδεδεμένη με ένα ευρύχωρο καθιστικό με τζάκι. Μια φωτεινή τραπεζαρία με γυάλινες τζαμαρίες οδηγεί στη βεράντα και στην πισίνα, προσφέροντας εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Καταδυθείτε στην πισίνα, ξεκουραστείτε στο σαλόνι και απολαύστε γεύματα στην εξωτερική τραπεζαρία. Ένα εξωτερικό WC προσθέτει άνεση στο χώρο.
Η Villa Lumina διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια που κατανέμονται σε δύο επίπεδα για περισσότερη άνεση. Ο πρώτος όροφος φιλοξενεί τρία υπνοδωμάτια, δύο μοιράζονται ένα καλά εξοπλισμένο μπάνιο, ενώ το κύριο υπνοδωμάτιο διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο. Ο κάτω όροφος φιλοξενεί δύο επιπλέον υπνοδωμάτια, ένα πλυσταριό, μια σάουνα, ένα παιδικό δωμάτιο και ένα ακόμα καθιστικό. Και τα δύο υπνοδωμάτια του κάτω επιπέδου μοιράζονται ένα μπάνιο με ντους και έχουν πρόσβαση σε μια μικρή απομονωμένη βεράντα.
Ανακαινισμένη το 2021 διατηρώντας την κομψότητά της από την κατασκευή της το 2007, η Villa Lumina αποτελεί μια απόδειξη της πολυτέλειας και της σύγχρονης άνεσης στην καρδιά του Αγίου Αιμιλιανού.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
642937 - 11/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
265 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 950.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία fan coil
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή