Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΚάλυμνοςΜυρτιές
  • € 1.200.000
  • 2
  • 374
  • 1
Περιγραφή
Το συγκρότημα Pelagos είναι χτισμένο σε 3 επίπεδα. Σε κάθε επίπεδο βρίσκονται 2 Διαμερίσματα και υπάρχει δυνατότητα ενοποίησής τους (εάν είναι επιθυμητό). Κάθε διαμέρισμα έχει μεγάλη βεράντα 33τ.μ. κατά το ήμισυ σκεπαστή, με θέα πρός τον μαγευτικό δίαυλο μεταξύ των τουριστικών περιοχών Μυρτιές, Μασούρι, Σκάλια, Εμποριό και του νησιού Τέλεντος που απέχει περίπου 800μέτρα από τις Μυρτιές. Πίσω από τα 2 διαμερίσματα του 2ου και 3ου επιπέδου, υπάρχουν μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι.
Το Pelagos απέχει από το κύριο λιμάνι και την πρωτεύουσα του νησιού Πόθια περίπου 7 χιλιόμετρα και από το Αεροδρόμιο περίπου 3,5 χιλιόμετρα.
Τα 6 Διαμερίσματα του συγκροτήματος έχουν πλήρως εξοπλιστεί και ανακαινιστεί το 2023 με επώνυμα και σύγχρονα σκεύη και επώνυμες και σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές. Π.χ. Διπλά κρεβάτια ELITE, όλα τα στρώματα ELITE, σεντόνια, πετσέτες, κουβέρτες NEF NEF. Κλιματιστικά(Ψύξη/Θέρμανση) 12.000btu/h JURO PRO (A+++), Πλυντήριο LG (A+++), Στεγνωτήριο LG (A+++).
Το Pelagos απέχει περίπου 50 μέτρα από την παραλία του Μελιτσάχα και 200 μέτρα από την παραλία των Μυρτιών. Το κτιριακό συγκρότημα έχει πλήρη επάρκεια σε βρόχινο καθαρό νερό. Έχει υπόγεια δεξαμενή νερού από μπετόν περίπου 80κυβ.μέτρων με ανάλογο αθόρυβο πιεστικό συγκρότημα νερού. Το υδραυλικό δίκτυο τροφοδοτείται από το δίκτυο της πόλεως. Εάν όμως η πίεση του νερού της πόλεως μειωθεί, τότε αυτόματα το κτίριο τροφοδοτείται με βρόχινο νερό από το πιεστικό. Μόλις η πίεση του νερού της πόλεως επανέλθει, τότε το πιεστικό παύει να λειτουργεί.
Ζεστό νερό με 2 ηλιόθερμα συνολικής χωρητικότητας 360 λίτρων που λειτουργούν και με ηλεκτρικό ρεύμα, όταν απαιτείται. Όλες οι πόρτες, τα παράθυρα, τα προστατευτικά κάγκελα των βεραντών και του περιβάλλοντα χώρου είναι από φουρνιστό ξύλο IROKO. Όλα τα φωτιστικά(εσωτερικά,εξωτερικά), τα μεταλλικά μέρη των πορτών/παραθύρων(μάσκουλα, χερούλια, κλειδαριές κλπ.) είναι από μπρούτζο. Τα υπόλοιπα μεταλλικά μέρη είναι ανοξείδωτα. Κανένα μεταλλικό μέρος δεν είναι από σίδερο.
Όταν το Pelagos &#***/*******;κλείνει&#***/*******;τα 32 κουφώματα του κτιρίου σφραγίζονται με ξύλινα κόντρα πλακέ θαλάσσης πάχους 1cm., στα οποία είναι βιδωμένες από 4 μπρούτζινες πλάκες με οπές για να μπορούν να βιδώνονται τα καλύμματα με μπρούτζινα μπουλόνια επάνω στους τοίχους. Τα καλύμματα αυτά είναι πολύ καλά συντηρημένα και με τα μπρούτζινα εξαρτήματά τους, είναι και αυτά μία&#***/*******;κινητή&#***/*******;περιουσία για το κτίριο. Αυτά συντηρούνται και φυλάσσονται στους εσωτερικούς χώρους.
Οι καθρέπτες των Ηλιοθέρμων σκεπάζονται και αυτοί με κόντρα πλακέ θαλάσσης, για να μήν μεταβάλλεται πολύ η θερμοκρασία του νερού και να μήν φθείρονται τα Ηλιόθερμα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6182647 - 05/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
374 m²
δωμάτια
2 δωμάτια, 1 μπάνιο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός βορράς
Έξοδα
τιμή
€ 1.200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1987
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης