Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, ισόγειο, Κέντρο, Αργυρούπολη

Αργυρούπολη
  • € 150.000
  • 1
  • 47
  • 1
  • T
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2024
Περιγραφή
Εξαιρετικό διαμέρισμα στην Αργυρούπολη, 47τμ, Ισόγειο, πλήρως ανακαινισμένο το 2023, ευάερο και φωτεινό κατάλληλο και για φοιτητές , διαθέτει 1 Υ/Δ, 1 Μπάνιο. Πόρτα ασφαλείας, Αυτόνομη θέρμανση. Ήσυχη γειτονιά καθώς κοντά βρίσκεται σχολικό συγκρότημα και αθλητικές εγκαταστάσεις με πάρκο. Βρίσκετε πολύ κοντά σε μέσα μαζικής μεταφοράς σε ήσυχη γειτονιά κοντά σε σχολικό συγκρότημα και αθλητικές εγκαταστάσεις με πάρκο.
Η Αργυρούπολη συνορεύει με τους δήμους της Γλυφάδας, του Αλίμου και της Ηλιούπολης. Μαζί με το Ελληνικό έχουν αναδειχθεί σε ιδιαίτερα δημοφιλή προάστια εξαιτίας της προνομιακής θέσης τους πάνω στο βουνό και δίπλα στη θάλασσα.
Απέχει 14 χλμ από το λιμάνι του Πειραιά, 9 χλμ από το κέντρο της Αθήνας και 36 χλμ από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Η Αργυρούπολη διαθέτει επίσης σταθμό του Μετρό.
Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, Εμβαδόν: 47 τ.μ., Δωμάτια: 1, Έτος κατασκευής: 1973, Για φοιτητές, Κλιματισμός, Βεράντα, Κήπος, Πόρτα ασφαλείας, Όροφος: Ισόγειο, Επιτρέπονται κατοικίδια, Ανακαινισμένο, Διπλά τζάμια, Φωτεινό, Βαμμένο, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Β, Έτος Ανακαίνισης: 2023
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
417470
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
47 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 150.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1973
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή