Μονοκατοικία βίλα Κρανίδι, Κέντρο, Κρανίδι

ΚρανίδιΚρανίδι
  • € 3.000.000
  • 5
  • 410
  • 3+
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2024
Περιγραφή
Η Villa Del Mar ενσωματώνει απόλυτα τους άνετους εξωτερικούς χώρους με τον υπέροχο εσωτερικό σχεδιασμό. Βρίσκεται σε ένα εκτενές οικόπεδο 4.500 τ.μ., με τρία επίπεδα και συνολική έκταση 410 τ.μ., προσφέροντας ασυναγώνιστη κομψότητα. Μια πισίνα 60 τ.μ. προσφέρει πανοραμική θέα στο Πόρτο Χέλι και τις Σπέτσες, αναδιαμορφώνοντας την πολυτελή ζωή. Επιπλέον, ένας γοητευτικός ξενώνας 75 τ.μ. ενισχύει τη γοητεία της ιδιοκτησίας.
Φιλοξενώντας έως και 12 άτομα, η βίλα διαθέτει 5 υπνοδωμάτια και 5 μπάνια, προσεκτικά διαμορφωμένα για άνεση και κομψότητα. Απολαύστε ανέσεις όπως το τζάκι, τον κλιματισμό, το Wi-Fi υψηλής ταχύτητας, τηλεόραση με δορυφορικά κανάλια και κάμερες ασφαλείας για ηρεμία του νου.
Ο εξωτερικός χώρος αντικατοπτρίζει τη μεσογειακή ζωή στην καλύτερη μορφή της, διαθέτοντας μια εκπληκτική πισίνα, ξαπλώστρες και άφθονο χώρο στάθμευσης. Οι σκιασμένες τραπεζαρίες και οι πέργκολες προσφέρουν ιδανικά σημεία για υπαίθρια γεύματα, ενώ ένας καλά εξοπλισμένος χώρος μπάρμπεκιου προσκαλεί σε αξέχαστες συναντήσεις με φίλους και οικογένεια. Ο ξενώνας παρέχει επιπλέον ανέσεις, λειτουργώντας ως ξεχωριστό καταφύγιο με μοντέρνες ανέσεις για την ευχαρίστηση των επισκεπτών.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
477581
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
410 m²
δωμάτια
5 υπνοδωμάτια, 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 3.000.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή