Μονοκατοικία βίλα Κρανίδι, Κέντρο, Κρανίδι

ΚρανίδιΚρανίδι
  • € 1.600.000
  • 5
  • 300
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Η βίλα Sun-kissed Serenity εκτείνεται σε 300 τ.μ. σε δύο επίπεδα σε οικόπεδο 2.000 τ.μ. που είναι μπροστά στη θάλασσα. Ενώνοντας αρμονικά τους εσωτερικούς χώρους με τους καταπράσινους κήπους και την περιοχή της πισίνας.
Το ισόγειο διαθέτει ένα ευρύχωρο καθιστικό χώρο, μια τραπεζαρία με θέα στη θάλασσα και την πισίνα, καθώς και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Ένα κυρίως υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και βεράντα.
Το υπόγειο, περιλαμβάνονται δύο διπλά υπνοδωμάτια με ιδιωτικά μπάνια, ένα Play Room, ένα μπαρ και ένα ανεξάρτητο ξενώνα με δικό του ιδιωτικό μπάνιο και κουζίνα.
Η Sun-kissed Serenity εντυπωσιάζει με τη σύγχρονη αρχιτεκτονική, τον κομψό σχεδιασμό και τις σύγχρονες ανέσεις. Η μεγάλη ιδιωτική πισίνα (60 τ.μ.) έχει εκπληκτική θέα στη θάλασσα.Ο εξωτερικός χώρος περιλαμβάνει ξαπλώστρες, μπαρ πισίνας, χώρο χαλάρωσης, περιοχή lounge, χώρο μπάρμπεκιου και επαρκή χώρο στάθμευσης.
Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία κοντά στην αμμώδη παραλία της Πετροθάλασσας, η Sun-kissed Serenity είναι η ιδανική επιλογή για οικογένειες, ζευγάρια ή φίλους που αναζητούν μία απόδραση μπροστά στη θάλασσα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
477131 - 11/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
300 m²
δωμάτια
5 υπνοδωμάτια, 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.600.000
Ενεργειακή απόδοση
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή