Μονοκατοικία βίλα Κρανίδι, Κέντρο, Κρανίδι

ΚρανίδιΚρανίδι
  • € 2.500.000
  • 5+
  • 430
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Βρίσκεται στην περιοχή της Χηνίτσας, στο Πόρτο Χέλι, η Villa Retreat είναι ένα νεόκτιστο αριστούργημα που προσφέρει πολυτελή διαβίωση στην "Ελληνική Ριβιέρα". Η βίλα είναι 430 τ.μ. σε οικόπεδο 2.000 τ.μ., με εκπληκτική θέα στην θάλασσα. Είναι σχεδιασμένο σε δύο επίπεδα, συνδεδεμένα από εσωτερική και εξωτερική σκάλα. Το ανώτερο επίπεδο διαθέτει καθιστικό πληρως εξοπλισμενη κουζινα και τραπεζαρία με μεγάλα παράθυρα που προσφέρουν θέα στην πισίνα και στη θάλασσα. Το κύριο υπνοδωμάτιο σε αυτό το επίπεδο ειναι ευρυχωρο και προσφέρει άνεση με ιδιωτικό μπάνιο που διαθέτει τζακούζι και θέα στη θάλασσα.
Κατεβαίνοντας στο κατώτερο επίπεδο, θα βρείτε τέσσερα δίκλινα υπνοδωμάτια, καθένα με το δικό του ιδιωτικό μπάνιο και ευρύχωρη βεράντα με θέα στον κήπο. Κάθε δωμάτιο είναι προσεκτικά διακοσμημένο σε μοντέρνο στιλ, αποπνέοντας κομψότητα. Ένα άνετο καθιστικό, επιπλέον μπάνιο και playroom με τραπέζι ping pong διασφαλίζουν επαρκή χώρο για χαλάρωση και ψυχαγωγία.
Εξωτερικά, το Villa Retreat διαθέτει μια εξαιρετική πισίνα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, περιτριγυρισμένη από τον προσεκτικά διαμορφωμένο κήπο με φυσικά ασβεστόλιθα. Η τοποθεσία στην αποκλειστική περιοχή της Χηνίτσας, σε κοντινή απόσταση από το Πόρτο Χέλι, εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση στο νησι των Σπετσών οπως και σε πολιτιστικά αξιοθέατα, παραλίες, ταβέρνες και αλλα καταστηματα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
477163 - 11/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
430 m²
δωμάτια
8 υπνοδωμάτια, 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 2.500.000
Ενεργειακή απόδοση
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή