Μονοκατοικία βίλα Κρανίδι, Κέντρο, Κρανίδι

ΚρανίδιΚρανίδι
  • € 1.700.000
  • 5+
  • 270
  • 3+
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2024
Περιγραφή
Αυτή η εντυπωσιακή νεόκτιστη villa εκτείνεται σε 270 τ.μ. και βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 4500 τ.μ. με θέα στη θάλασσα και το κοσμοπολίτικο Πόρτο Χέλι. Η Villa Solstice προσφέρει μια αισθητική εμπειρία, ιδανική για οικογένειες με παιδιά όλων των ηλικιών και επισκέπτες με κινητικές δυσκολίες.
Με μοναδικό σχεδιασμό ενός επιπέδου, η βίλα Solstice περιλαμβάνει ένα φωτεινό και κομψό καθιστικό με τζάκι, μια λειτουργική τραπεζαρία και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Η βίλα αποτελείται από ένα ευρύχωρο κυρίως υπνοδωμάτιο με king size κρεβάτι, en suite μπάνιο με υδρομασάζ, ευρύχωρες ντουλάπες και μεγάλη βεράντα που βλέπει στην πισίνα και προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Επιπλέον, υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια με διπλά κρεβάτια και en suite μπάνια, ένα υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια και en suite μπάνιο, καθώς και ένα ανεξάρτητο ξενώνα με διπλό κρεβάτι, en suite μπάνιο και αίθριο.
Στο εξωτερικό, υπάρχουν χώροι ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένων δύο εξωτερικών τραπεζαριών, μιας περιοχής lounge, ξαπλώστρες, ενός μπαρ πισίνας, ντους πισίνας, πλήρως εξοπλισμένου χώρου BBQ, εξωτερικό WC και χώροι στάθμευσης για τρία αυτοκίνητα.
Η βιλα Solstice προσφέρει όλες τις ανέσεις που αναμένονται από μια πολυτελή διαμονή. Βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά μακριά από την πόλη του Πόρτο Χελίου και το λιμανι της Κοστας που συνδεεται με το πανέμορφο νησί των Σπετσών.
Είτε αναζητάτε ένα ρομαντικό καταφύγιο είτε ένα ήσυχο καταφύγιο όλο το χρόνο, η βιλα Solstice προσφέρει ένα εμπνευσμένο περιβάλλον για χαλάρωση και δημιουργικότητα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
477144
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
270 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.700.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή