Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Τούμπα
  • € 1.300.000
  • 5+
  • 476
  • 3+
Περιγραφή
Ανακαλύψτε μία εξαιρετικά σπάνια και προσοδοφόρα επενδυτική προσφορά στην καρδιά της Τούμπας.
Αυτό το εντυπωσιακό αυτόνομο κτίριο προσφέρει έξι πολυτελή οροφοδιαμερίσματα κάθε ένα από τα οποία εγγυάται μοναδική γοητεία, σύγχρονες ανέσεις με ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους και ανώτερα πρότυπα διαρρύθμισης.
Το μεγαλεπίβολο αυτό έργο, είναι σχεδιασμένο από κατασκευαστική εταιρεία με πολυετή και αξιόπιστη παρουσία στον απαιτητικό κλάδο των κατασκευών, με στόχο να καλύψει τις απαιτήσεις της νέας εποχής με τις νέες βιοκλιματικές τεχνικές να αποτελούν ζωτικό σημείο των νέων οικοδομημάτων.
Από τον πρώτο μέχρι και τον πέμπτο όροφο θα βρείτε πέντε διαμερίσματα συνολικής επιφάνειας 73 τ.μ. το καθένα. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει ενιαίο χώρο καθιστικού/τραπεζαρίας, κουζίνα, υπνοδωμάτιο και λουτρό.
Στον 6ο και τον 7ο όροφο θα συναντήσετε μία μοναδική μεζονέτα συνολικής επιφάνειας 118 τ.μ., με φυτεμένο δώμα και θέα προς την θάλασσα.
Άλλα χαρακτηριστικά αυτού του πρότζεκτ περιλαμβάνουν ενδοδαπέδια θέρμαση φυσικού αερίου, αποθήκη στο υπόγειο για κάθε διαμέρισμα και τέσσερις θέσεις στάθμευσης στην πυλωτή της οικοδομής.
Σε μια από τις πιο ζωντανές και περιζήτητες γειτονιές της Κάτω Τούμπας, φιλοξενεί εστιατόρια, επιλογές διασκέδασης, καταστήματα, σχολεία και διάσημα ορόσημα που είναι συνώνυμα με την περιοχή.
Η συγκοινωνία είναι εξίσου βολική, με δύο λεωφορειογραμμές που προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης. Πρόσθετη επιλογή μεταφοράς, θα αποτελέσει σύντομα και το μετρό, η στάση του οποίου απέχει λίγα μόλις λεπτά με τα πόδια.
Μη χάσετε αυτήν την μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κτήριο σε προνομιακή τοποθεσία, που προσφέρει έναν συνδυασμό οικιστικών χώρων, επιτομή της πολυτέλειας και της ευκολίας, αποτελώντας μια ευέλικτη προοπτική με μεγάλες πιθανές αποδόσεις για τον έμπειρο επενδυτή.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Η Τούμπα βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα της Θεσσαλονίκης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η περιοχή είναι αρκετά πυκνοκατοικημένη ενώ είναι γνωστή καθώς φιλοξενεί το Γήπεδο Τούμπας που είναι η έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ. Στην περιοχή βρίσκονται αρκετά Δημοτικά Σχολεία αλλά και το Πειραματικό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης και το 1ο Πειραματικό Λύκειο Θεσσαλονίκης "Μανόλης Ανδρόνικος". Η περιοχή αποτελεί ιδανική περιοχή για τους φοιτητές καθώς βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και τα Πανεπιστήμια επιτρέποντας στους κατοίκους να έχουν άμεση πρόσβαση στους εμπορικούς δρόμους, την αγορά αλλά και σε καφετέριες, bar και εστιατόρια.

Προσβασιμότητα: Η Τούμπα βρίσκεται περίπου 4χλμ από το κέντρο της πόλης και εξυπηρετείται από αρκετές γραμμές του ΟΑΣΘ.

Επενδυτική Δύναμη: Η Τούμπα διατηρεί υψηλά το επενδυτικό ενδιαφέρον λόγω της εξαιρετικής της τοποθεσίας μόλις λίγα χιλιόμετρα από το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TYK9 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
476 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
5 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Προσανατολισμός βορράς, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 1.300.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή