Μονοκατοικία βίλα Κρανίδι, Κέντρο, Κρανίδι

ΚρανίδιΚρανίδι
  • € 1.500.000
  • 5+
  • 400
  • 3+
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2024
Περιγραφή
Τοποθετημένη στη Βερβερόντα του Πόρτο Χελίου, με 5 υπνοδωμάτια, 5 μπάνια σε ένα οικόπεδο 2.400 τ.μ. αυτή η ιδιοκτησία είναι ένα αληθινό αριστούργημα. Χτισμένη το 2008 και πλήρως ανακαινισμένη το 2023, επιδεικνύει τη σύγχρονη πολυτέλεια και άνεση.
Με την άφιξη σας, μια επιβλητική είσοδος δίνει τον τόνο για τον πολυτελή εσωτερικό χώρο. Το ισόγειο διαθέτει ένα ευρύχωρο καθιστικό που συνδέεται με μια μεγάλη, μοντέρνα κουζίνα με πολυτελείς παροχές. Αυτή η διάταξη επεκτείνεται στον εξωτερικό χώρο με την πισίνα, προσφέροντας εκθαμβωτική θέα στη θάλασσα. Δύο καλά εξοπλισμένα υπνοδωμάτια και ένα σύγχρονο κοινό μπάνιο εξασφαλίζουν την άνεση των επισκεπτών σε συνδιασμό με το WC στο σαλόνι.
Ο επάνω όροφος φιλοξενεί ένα παραμυθένιο κυρίως υπνοδωμάτιο με πολυτελές μπάνιο en suite και πανοραμική θέα στη θάλασσα, προσφέροντας έναν ιδιωτικό παράδεισο, ενώ το υπόγειο προσθέτει ακόμη περισσότερη λειτουργικότητα σε αυτήν την ιδιοκτησία, καθώς παρέχει έναν επιπλέον καθιστικό χώρο, μια μικρή κουζίνα, δύο ακόμα υπνοδωμάτια με δύο κομψά μπάνια, αποθήκη, πλυντήριο και ντουλάπα για να κρατήσετε όλα οργανωμένα και εύκολα προσβάσιμα. Επιπλέον, η άμεση πρόσβαση από το υπόγειο στο γκαράζ εξασφαλίζει εύκολο πάρκινγκ και επαρκή χώρο για επιπλέον οχήματα και αποθήκευση.
Εξωτερικά, ένας εκτεταμένος κήπος περιλαμβάνει μια μεγάλη πισίνα, χώρους καθιστικού/φαγητού, χώρο BBQ, εξωτερική αποθήκη και WC. Ο περιποιημένος κήπος ενισχύει τη μαγευτική ατμόσφαιρα.
Με χώρο στάθμευσης για έως και τέσσερα αυτοκίνητα, αυτή η βίλα προσφέρει άφθονο χώρο για τους επισκέπτες. Είναι ένας αρμονικός συνδυασμός μοντέρνας πολυτέλειας και μεσογειακής γοητείας, προσφέροντας περισσότερα από ένα απλό σπίτι - έναν τρόπο ζωής. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ζήσετε τη μαγεία της Βερβερόντας, στο Πόρτο Χέλι.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
642135
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
400 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία fan coil
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή