Δυάρι Κάτω Κηφισιά, Κάτω Κηφισιά, Κηφισιά

ΚηφισιάΚάτω Κηφισιά
  • € 330.000
  • 3
  • 85
  • 1
  • T
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 37-220 - Κηφισιά Κάτω Κηφισιά ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 85 τ.μ. σε οικόπεδο 250 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1964 και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από μωσαϊκό και ξύλο, ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο απόσταση από μετρό 500 μέτρα - Τιμή: 330.000 €
Ισόγειο διαμέρισμα 85 τμ σε διπλοκατοικία στην Κηφισιά, πλησίον άλσους, κάτω από το σταθμό ΗΣΑΠ. Απολαύστε ησυχία και άνεση σε αυτό το φωτεινό και ευρύχωρο διαμέρισμα 85 τ.μ., σε μια ήσυχη γειτονιά. Το διαμέρισμα αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, ένα άνετο σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα με τραπεζαρία και 1 μπάνιο. Είναι ψηλοτάβανο, προσδίδοντας μια αίσθηση άνεσης επιπλέον έχει κήπο, ιδανικό για χαλάρωση και εξωτερικές δραστηριότητες, καθώς και χώρο στάθμευσης για την άνετη μετακίνησή σας.

Η τοποθεσία του διαμερίσματος αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά του. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το άλσος Κηφισιάς, προσφέροντας πρόσβαση σε ένα καταπράσινο περιβάλλον για χαλαρωτικές βόλτες, άθληση και παιχνίδι. Παράλληλα, η εγγύτητα του διαμερίσματος στο σταθμό του τρένου εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας και σε άλλες περιοχές. Επιπλέον, το διαμέρισμα βρίσκεται σε έναν ήσυχο δρόμο, μακριά από τον θόρυβο της πόλης, ενώ παράλληλα είναι κοντά σε σχολεία, καθιστώντας το ιδανικό για οικογένειες με παιδιά.

Τέλος, το διαμέρισμα είναι σε καλή κατάσταση και έτοιμο προς κατοίκηση. Εάν αναζητάτε ένα άνετο και φωτεινό διαμέρισμα σε μια ήσυχη και εύκολα προσβάσιμη περιοχή, τότε αυτό το διαμέρισμα στην Κηφισιά αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα ή για να κλείσετε ένα ραντεβού για να το δείτε.

Για την υπόδειξη του ακινήτου, βάσει Νόμου 4072/11-4-2012, είναι απαραίτητη η προσκόμιση ΑΦΜ.
Θεόδωρος Πατρινός: (+30) 6940 25 27 29 - http://YourHomeView.EU
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
37-220
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
85 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 330.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1964
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή