Δυάρι άριστη κατάσταση, πρώτος όροφος, Κέντρο, Πυλαία

Πυλαία
  • € 220.000
  • 3
  • 115
  • 1
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Καλωσορίσατε στην απόλυτη αρμονία της παράδοσης και της σύγχρονης άνεσης, στο κέντρο της Πυλαίας! Αυτό το πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 1ο όροφο συνδυάζει την αύρα της σύγχρονης ζωής με το ζεστό και φιλόξενο χαρακτήρα του.
Το ευρύχωρο σαλόνι σας επιτρέπει να χαλαρώσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ενώ η κουζίνα και η τραπεζαρία σας προσκαλούν σε γαστρονομικές δημιουργίες. Τα δύο υπνοδωμάτια προσφέρουν την απαραίτητη ηρεμία, αλλά και το μπάνιο θα σας ενθουσιάσει με τον μοντέρνο σχεδιασμό του.
Η αποθήκη είναι ο ιδανικός χώρος για την οργάνωση των προσωπικών σας αντικειμένων, ενώ το τζάκι προσθέτει μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και ρομαντισμού. Και μην ξεχνάμε την αίσθηση ασφάλειας που προσφέρει η πόρτα ασφαλείας και ο συναγερμός.
Με νέα θερμομονωτικά και ηχομονωτικά κουφώματα, ατομικό λέβητα φυσικού αερίου και νέες ηλεκτρικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, το διαμέρισμα βάσει του πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης κατατάσσεται στην κατηγορία Γ.
Η γειτονιά προσφέρει όλα όσα χρειάζεται η σύγχρονη οικογένεια, με άμεση πρόσβαση σε ΜΜΜ, σχολεία και εμπορικά καταστήματα.
Το διαμέρισμα είναι μισθωμένο μέχρι τον Ιούλιο του 2025, ενώ λόγω της υψηλής ζήτησης της περιοχής αποτελεί και επενδυτική ευκαιρία.

Η Πυλαία βρίσκεται στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, μόλις 15 λεπτά από το κέντρο της πόλης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το ευχάριστο κλίμα, χωρίς υγρασία, ο χαμηλός συντελεστής δόμησης και το αυξημένο ποσοστό πρασίνου καθιστούν την Πυλαία ιδανική και περιζήτητη περιοχή κατοικίας. Μια ήσυχη περιοχή με υψηλή ποιότητα ζωής που προσφέρει πολλές ανέσεις και υπηρεσίες που χρειάζονται οι οικογένειες, όπως καλά σχολεία, πάρκα, παιδικές χαρές και υγειονομικές υπηρεσίες.
Επιπλέον, η Πυλαία έχει έντονο αίσθημα κοινότητας, με πολλά πολιτιστικά και κοινωνικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, όπως το πανηγύρι του Προφήτη Ηλία προστάτη του χωριού, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν μια εξαιρετική ευκαιρία για τις οικογένειες να συμμετάσχουν και να δημιουργήσουν σχέσεις με άλλες οικογένειες στην περιοχή.

Προσβασιμότητα: Η Πυλαία βρίσκεται σε απόσταση μόλις 11 χιλιομέτρων από το Διεθνές Αεροδρόμιο Μακεδονία και 7 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης, ενώ η άμεση πρόσβαση στον περιφερειακό την φέρνει κοντά σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος της πόλης.

Επενδυτική Δύναμη: Η Πυλαία, γνωστή για την υψηλή ποιότητα ζωής, το όμορφο περιβάλλον της, τις υποδομές της και την εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης, φιλοξενεί έναν αυξανόμενο αριθμό επιχειρήσεων και έχει γίνει μια δημοφιλής τοποθεσία για επενδύσεις στον τομέα των ακινήτων, με υψηλή ζήτηση για στέγαση υψηλής ποιότητας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UKHB - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
115 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 220.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1981
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή