Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Άνω Πόλη
  • € 500.000
  • 5+
  • 180
  • 3+
Περιγραφή
Δίπλα σε μια από τις πιο εμβληματικές τοποθεσίες της Άνω Πόλης στη Θεσσαλονίκη, ένα όμορφο παραδοσιακό κτίριο χτισμένο σύμφωνα με το χρώμα της περιοχής είναι έτοιμο να καλύψει τις προσδοκίες ενός οραματιστή επενδυτή. Είναι έτοιμο και διαμορφωμένο κατάλληλα έτσι ώστε να μπορεί άμεσα να εξυπηρετήσει τον σκοπό του. Διαθέτει 4 επιπλωμένα studios και 2 γκαρσονιέρες. Στον υπόγειο χώρο διαθέτει πλυντήριο και στεγνωτήριο. Έχει κεντρική θέρμανση και air-condition. Στο ισόγειο υπάρχει ένα διαμέρισμα που αποτελείται από σαλοκουζίνα, δωμάτιο, μπάνιο. Στον πρώτο όροφο υπάρχει ένα studio και μια γκαρσονιέρα του ενός δωματίου και στον δεύτερο όροφο 3 studios. Μια πραγματική επενδυτική ευκαιρία με άμεση απόδοση!
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής απόδοσης βρίσκεται υπο έκδοση.

Τοποθεσία: Η Άνω Πόλη αποτελεί το ψηλότερο και βορειότερο τμήμα της Θεσσαλονίκης και εκτείνεται από την οδού Αγίου Δημητρίου ως τα τείχη της Ακρόπολης – Επταπυργίου.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Άνω Πόλη αποτελεί έναν από τους πιο ιστορικούς και παραδοσιακούς οικισμούς της Θεσσαλονίκης με στενούς λιθόστρωτους δρόμους αλλά και γραφικά σοκάκια με φανταστική Θέα προς την πόλη. Στην περιοχή βρίσκονται σπίτια που έχουν ανακηρυχθεί διατηρητέα από το Υπουργείο Πολιτισμού και μαρτυρούν την ιστορία του τόπου. Μία από τις πιο όμορφες περιοχές στην Άνω πόλη είναι το Τσινάρι, στο οποίο μπορεί να βρει κανείς παραδοσιακά τσιπουράδικα και μεζεδοπωλεία.

Προσβασιμότητα: Η περιοχή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της Θεσσαλονίκης ενώ υπάρχουν δύο γραμμές λεωφορείων που καταλήγουν στην περιοχή.

Επενδυτική Δύναμη: Η Άνω Πόλη αποτελεί μία από τις πιο ιστορικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02USOJ - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
180 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Προσανατολισμός βορράς, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2003
θέρμανση
Κεντρική
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή