Duplex 229 τμ, Πόρτο Ράφτη, Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο
  • € 395.000
  • 3
  • 229
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Σε εξαιρετικά προνομιακή θέση στο Πορτο Ράφτη, σε σημείο που απολαμβάνεις θέα σε όλη την πόλη, πωλείται ανεξάρτητη μεζονέτα συνολικού εμβαδού 229τμ. Η μεζονέτα βρίσκεται σε οικόπεδο 410τμ και εκτείνεται σε 2 ορόφους, υπερυψωμένο ισόγειο και 1ο όροφο, 75τμ ο καθένας. Στο ισόγειο υπάρχει ανεξάρτητο διαμέρισμα 35τμ με δική του κουζίνα και μπάνιο. Τα τετραγωνικά συμπληρώνει το κλειστό γκαραζ του οικήματος το οποίο είναι 45τμ. Η μεζονέτα διαθέτει καυστήρα πετρελαίου και το κάθε επίπεδο έχει δική του αυτονομία. Επίσης υπάρχει συναγερμός ο οποίος επίσης απομονώνεται στα επίπεδα.

Το πρώτο πάτωμα του σπιτιού έχει έναν ενιαίο μεγάλο χώρο σαλονιού και τραπεζαρίας ο οποίος είναι πολύ φωτεινός καθώς διαθέτει 2 μεγάλες μπαλκονόπορτες που βγάζουν στο 30τμ μπαλκόνι που έχει θέα θάλασσα. Η κουζίνα, που βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο, είναι ανεξάρτητη, μεγάλη και έχει δικό της μπαλκόνι. Τέλος το WC που υπάρχει είναι μεγάλο, με παράθυρο και στην προέκτασή του χώρου του υπάρχει αποθήκη στην οποία χωράει ακόμα και πλυντήριο.
Στον επάνω όροφο βρίσκονται τα 3 ΥΔ. Είναι πολύ ευρύχωρα με τεράστιες ντουλάπες και απίστευτα φωτεινά. Όλα έχουν μπαλκονόπορτες και βγαίνουν σε μπαλκόνι. Τα δύο απο αυτά έχουν πρόσβαση στο μπροστινό μπαλκόνι που η θέα είναι ανεμπόδιστη μέχρι την θάλασσα. Τέλος, στο επίπεδο αυτό υπάρχει και το μεγάλο μπάνιο του ακινήτου.

Το οικόπεδο έχει έναν πολύ περιποιημένο κήπο και στο πίσω μέρος υπάρχει χτιστό BBQ. Έχει την δυνατότητα χώρου για 4 αυτοκίνητα, τα δύο στο κλειστό γκαράζ. Στο πίσω μέρος του γκαράζ και με δικής πόρτα υπάρχει ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος πολύ μεγάλης αποθήκης. Τέλος σε ξεχωριστή αποθήκη κάτω απο την κουζίνα υπάρχει χώρος για τα ξύλα.

Το Πορτο Ράφτη είναι αυτόνομο ως αναφορά στα καταστήματα και στην αγορά καθώς έχει μεγάλα SM αλλα και τοπικά μαγαζιά πρώτης ανάγκης καθώς επίσης και εστιατόρια. Είναι στα 5 λεπτα από το πιο κεντρικό Μαρκόπουλο, απολαμβάνει όμως την εύκολη πρόσβαση στην παραλία. Τέλος το αεροδρόμιο των Σπάτων είναι στα 10λεπτα με το αυτοκίνητο.
Πώληση, Μεζονέτα, Μπάνια: 1, WC: 1, Εμβαδόν: 229 τ.μ., Δωμάτια: 3, Έτος κατασκευής: 1996, Εξοχική κατοικία, Κλιματισμός, Θέα, Βεράντα, Επιπλωμένο, Τζάκι, Κήπος, Εσωτερική σκάλα, Συναγερμός, Αποθήκη, Θέση στάθμευσης, Όροφος: Ισόγειο, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Επιφάνεια oικοπέδου: 410 τ.μ., Eπίπεδα: 2, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Προσανατολισμός: Ανατολικός, Ρεύμα: Τριφασικό, Εμβαδό Μπαλκονιών: 100, Απόσταση απο θάλασσα: 1000
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
419420 - 20/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
229 m²
δωμάτια
3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 395.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1996
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή