Τριάρι τρίτος όροφος, Κέντρο, Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο
  • € 220.000
  • 3
  • 88
  • 2
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Διατίθεται προς πώληση διαμέρισμα 88τμ εξαιρετικής αισθητικής στο Μαρκόπουλο Αττικής. Είναι ρετιρέ, 3ου ορόφου με απεριόριστη και ανεμπόδιστη θέα μέχρι το αεροδρομιο. Έχει εξαιρετική διαρύθμιση που το κάνει να μοιάζει μεγαλύτερο. Είναι διαμπερες και πολύ φωτεινό καθώς είναι ανατολικομεσημβρινό. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με καυστηρα πετρελαίου, αποθήκη στο υπόγειο 10τμ όπως επίσης και 2 θέσεις Ρ πιλωτής. Έχει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, ασανσερ που φτάνει σε όλα τα επίπεδα ακόμα και μέχρι το υπόγειο , συναγερμό και πόρτα ασφαλείας.

Το διαμέρισμα αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο τραπεζαρίας και σαλονιού με ενεργειακό τζάκι. Η κουζίνα είναι ανεξάρτητη και αρκετά ευρύχωρη καθώς χωράει ακόμα και τραπέζι και επικοινωνεί με τον υπόλοιπο χώρο με πάσο. Από την κουζίνα και το σαλόνι όπως επίσης και απο το ένα ΥΔ βγαίνεις στο μεγάλο μπαλκόνι του διαμερίσματος το οποίο είναι 25τμ απολαμβάνοντας ανεμπόδιστη θέα. Τα ΥΔ που έχουν μεγάλες ντουλάπες, βρίσκονται το ένα μπροστά και τα άλλα δύο στο πίσω μέρος του διαμερίσματος. Το διαμέρισμα έχει ακόμα ένα μεγάλο μπάνιο και ένα WC.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στο κέντρο του Μαρκοπούλου και σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια προσεγγίζεις την τοπική αγορά, σουπερ μαρκετ, καταστήματα, σχολεία. Ο προαστιακός του Κορωπίου και το αεροδρόμιο των Σπάτων είναι στα 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, WC: 1, Εμβαδόν: 88 τ.μ., Δωμάτια: 3, Έτος κατασκευής: 2007, Εξοχική κατοικία, Κλιματισμός, Θέα, Βεράντα, Ασανσέρ, Τζάκι, Κήπος, Πόρτα ασφαλείας, Ηλιακός θερμοσίφωνας, Συναγερμός, Αποθήκη, Θέση στάθμευσης, Όροφος: 3ος, Επιτρέπονται κατοικίδια, Τέντα, Φωτεινό, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Πρόσβαση για ΑΜΕΑ, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Προσανατολισμός: Ανατολικομεσημβρινός, Ρεύμα: Τριφασικό, Εμβαδό Μπαλκονιών: 25, Μηνιαία κοινόχρηστα: 30
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
420435 - 20/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
88 m²
δωμάτια
3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 220.000
κοινόχρηστα
€ 30/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή