Μονοκατοικία βίλα Καλύβια Θορικού, Λαγονήσι, Καλύβια Θορικού

Καλύβια ΘορικούΚαλύβια Θορικού
  • € 1.250.000
  • 5+
  • 295
  • 3+
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 08/05/2024
Περιγραφή
Πρόκειται για μία μεζονέτα με πολύ ωραία αρχιτεκτονική, λειτουργικούς χώρους και απεριόριστα θέα στη θάλασσα, στη περιοχή Λαγονήσι, μερικά λεπτά απόσταση από το υπερπολυτελές θέρετρο “Grand Resort Lagonisi”.

Η κατοικία εκτείνεται σε 3 επίπεδα και έχει συνολικό εμβαδόν 295τ.μ. σε οικόπεδο 500τ.μ. Στο ισόγειο (80m²) θα βρείτε ένα ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι και άμεση πρόσβαση στη βεράντα, ένα χώρο τραπεζαρίας, μια κουζίνα ανοιχτής διαρρύθμισης και ένα WC. Ανεβαίνοντας στον πρώτο όροφο (80m²) σας περιμένει ένα master υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό λουτρό με τζακούζι, en-suite ντουλάπα και ένα μπαλκόνι με πανοραμική θέα στη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα, ιδανικό για τον πρωινό σας καφέ. Επιπλέον, αυτό το επίπεδο περιλαμβάνει δύο ακόμη υπνοδωμάτια που μοιράζονται ένα λουτρό. Το ημιυπόγειο (135τ.μ.) αποτελείται από δύο κλειστους χώρους στάθμευσης, 1 υπνοδωμάτιο υπηρεσίας με δικο του λουτρό, ένα μεγάλο γραφείο με παράθυρο, ένα χώρο για πλυντήρια και ένα δωμάτιο αποθήκευσης.

Ο εξωτερικός χώρος περιλαμβάνει μια πισίνα 6x8 με χώρο καθιστικού και BBQ, καθιστώντας το ιδανικό μέρος για οικογενειακές και κοινωνικές συγκεντρώσεις.

Η θέρμανση του ακινήτου είναι αυτόνομη, ανά επίπεδο, με φυσικό αέριο, ενώ επίσης διατίθεται κλιματισμός, ηλιακός θερμοσίφωνας και boiler. Το ακίνητο διαθέτει τα εξής πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά: ηλεκτρικές συσκευές, κουζίνα με χρήση γκαζιού, εσωτερική ξύλινη σκάλα, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, συναγερμό, Internet, δορυφορική, εντοιχισμένο χρηματοκιβώτιο, δάπεδα μαρμαρόπλακα και κουφώματα αλουμινίου.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η επίπλωση και οι ηλεκτρικές συσκευές.

Επιλέον, το ακίνητο είναι κατάλληλο και για επένδυση μέσω βραχυπρόθεσμης μίσθωσης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ενεργειακό πιστοποιητικό: A+.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
759903
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
295 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή