Δυάρι νέο, πρώτος όροφος, Βραχάτι, Βόχα

Βόχα
  • € 156.000
  • 3
  • 78
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Ανακαλύψτε την άνεση και την πολυτέλεια σε ένα ολοκαίνουργιο νεόδμητο διαμέρισμα στον πρώτο όροφο μιας πολυκατοικίας του 2021 στο Βραχάτι Κορινθίας. Αυτό το εκλεπτυσμένο διαμέρισμα προσφέρει 78τμ σε έναν χώρο διαμπερή, μίνιμαλ, πολυτελή και λειτουργικό.

Με δύο άνετες κρεββατοκάμαρες, ενιαία ανοικτή κουζίνα με το σαλόνι με τζάκι, μπαλκόνια εμπρός και πίσω, και θέα στη θάλασσα από κάθε γωνιά, αυτό το διαμέρισμα θα σας εντυπωσιάσει με τις ατελείωτες δυνατότητες του. Απολαύστε την άνεση της αυτόνομης θέρμανσης με πετρέλαιο και μπόιλερ, ενώ η ποιοτική κατασκευή περιλαμβάνει προσεγμένες λεπτομέρειες και μπανιέρα τζακούζι για απόλυτη χαλάρωση.

Η τοποθεσία είναι ιδανική όντας πολύ κοντά στην θάλασσα, με απόσταση μόλις 300 μέτρα από την κεντρική πλάζ της περιοχής, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στην διάσημη παραλία με καθαρά νερά, σε καταστήματα, ταβέρνες, cafe, πάρκο και παιδική χαρά. Απέχει 18 λεπτα απο το κέντρο της Κορίνθου.
H πολυκατοικία κατοικείται και τους χειμερινούς μήνες, προσφέροντας έναν οικείο και φιλόξενο χώρο.

***Διαθέτουμε επιπλέον, ένα ιδιο με αυτό διαμέρισμα, αλλά 77τ.μ., στον δεύτερο όροφο της ίδιας πολυκατοικίας που προσφέρει τις ίδιες παροχές και χώρους, μαζί με μία επιπλέον ανοικτή θέση στάθμευσης στην ίδια ακριβώς τιμή (σημειωμένο στη φωτογραφία με κόκκινο βέλος). ***

Μην χάσετε αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία για έναν επενδυτικό και οικογενειακό παράδεισο σάν εξοχικό σπίτι διακοπών. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ένα ραντεβού για να δείτε από κοντά αυτήν την εξαιρετική ιδιοκτησία.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6185797 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
78 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 156.000
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2021
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή