Μονοκατοικία βίλα, νέα, 380 τμ, Λιμένας Χερσονήσου, Χερσόνησος

Χερσόνησος
  • € 3.000.000
  • 5+
  • 380
  • 3+
Περιγραφή
Πωλείται υπερπολυτελής νεόδμητη βίλα 380 τετραγωνικών μέτρων σε προνομιακό παραθαλάσσιο οικόπεδο στην Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης.

Πρόκειται για μοναδικό ακίνητο 3 επιπέδων με εξαιρετικό σχεδιασμό και πολύ μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον καθώς βρίσκεται σε ένα από τα εμπορικότερα σημεία του νησιού. Το οικόπεδο βρίσκεται πάνω στην θάλασσα και αρκετά κοντά από εστιατόρια, καταστήματα και την περιοχή της νυχτερινής ζωής της περιοχής προσδίδοντας εξαιρετικές προοπτικές σε περίπτωση τουριστικής αξιοποίησης της βίλας.

Η βίλα αποτελείται από 3 επίπεδα:

Ισόγειο: Το ισόγειο της βίλας αποτελείται από κουζίνα , τραπεζαρία , καθιστικό και δωμάτιο για τους επισκέπτες. Η υπερσύγχρονη κουζίνα διαθέτει ιταλικά έπιπλα και το καθιστικό 47 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει τζάκι. Το δωμάτιο των επισκεπτών διαθέτει θέα στην πισίνα, την θάλασσα και έχει το δικό του μπάνιο.

1ος όροφος: En-suite master bedroom 39 τετραγωνικών μέτρων με δωμάτιο γκαρνταρόμπας και μπαλκόνι 56 τετργωνικών μέτρων. Δεύτερο υπνοδωμάτιο με τρομερή θέα στην θάλασσα με μπάνιο. Πρόσβαση στον πρώτο όροφο έχουμε με την εσωτερική σκάλα ή με το ασανσέρ.

Υπόγειο : Το υπόγειο διαθέτει 2 en-suite δωμάτια, γυμναστήριο, 2ο καθιστικό, hamam, αποθήκη 13 τετραγωνικών μέτρων και 1 wc.

Σε όλους του ορόφους την βίλας υπάρχει ενδοδαπέδια θέρμανση, air condition, αλουμίνια τελευταίας γενιάς, έπιπλα εξαιρετικής ποιότητας και ηλεκτρικά σύγχρονα συστήματα για λειτουργία της κατοικίας remote.

O εξωτερικός χώρος της βίλας διαθέτει μια θερμαινόμενη πισίνα 53 τετραγωνικών μέτρων με φωτισμό, μεγάλη βεράντα με καθιστικό, πέργκολα και εξωτερική κουζίνα.

Εξαιρετική περίπτωση ακινήτου σε μοναδική τοποθεσία. Η αρχική τιμή ανέρχεται στα 3.000.000 ευρώ και θα έχει ισχύ έως τις 31/3/2024. Η παράδοση της κατοικίας προορίζεται για το τέλος του 2024.

Loyal Group Realty
Info@loyalgrouprealty.com
25ης Αυγούστου 33, Ηράκλειο Κρήτης
+ 30 6987700726
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6186723 - 20/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
380 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 3.000.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή