Duplex, άριστη κατάσταση, 169 τμ, Κέντρο, Χανιά

Χανιά
  • € 620.000
  • 5
  • 169
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
υτή η ρετιρέ μεζονέτα αποτελεί μια εντυπωσιακή επιλογή, συνδυάζοντας στυλ και εκπληκτική θέα προς τη θάλασσα. Κατασκευάστηκε το 2008 και βρίσκεται σε έναν ήσυχο δρόμο μιας φιλικής γειτονιάς, λίγα μόλις μέτρα μακριά από την παραλία και τον πεζόδρομο της Νέας Χώρας.
Αυτό το διαμέρισμα, με επιφάνεια 169 τετραγωνικών μέτρων, εντυπωσιάζει με την κλασική διακόσμηση και τη χρήση υψηλής ποιότητας υλικών. Τα δάπεδα από μάρμαρο προσδίδουν πολυτέλεια και αριστοκρατική αίσθηση, ενώ το ξύλο καρυδιάς στην κουζίνα προσθέτει ζεστασιά και φυσική ομορφιά.
Οι ευρύχωροι χώροι υποδοχής περιλαμβάνουν ένα εκλεπτυσμένο σαλόνι και μια παραδοσιακή τραπεζαρία, ενώ η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα είναι ιδανική για ευχάριστες μαγειρικές στιγμές. Επιπλέον, διαθέτει έναν άνετο ξενώνα επισκεπτών και ένα WC για την άνεση και την εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Στον 4ο όροφο, θα βρείτε δύο μεγάλα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο, ενώ στον 5ο όροφο, που αποτελεί και τη σοφίτα του κτιρίου, υπάρχει ένα κομψό master υπνοδωμάτιο με μια εντυπωσιακή γκαρνταρόμπα και ένα πολυτελές en suite μπάνιο.
Οι εκτεταμένες βεράντες περιβάλλουν με επιβλητικό τρόπο αυτό το διαμέρισμα, προσφέροντας μια εκπληκτική θέα προς την γαλάζια θάλασσα, τη γύρω περιοχή και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Παράλληλα, οι παροχές του διαμερίσματος περιλαμβάνουν κεντρικό κλιματισμό για άνετη διαβίωση καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, αυτόνομη θέρμανση για εξασφαλισμένη άνεση του χώρου, τζάκι για ρομαντικές ατμόσφαιρες και ζεστασιά τις κρύες νύχτες, δύο θέσεις στάθμευσης για την ευκολία των ενοίκων, σύστημα καθαρισμού των εσωτερικών χώρων σε κάθε επίπεδο καθώς και μια μεγάλη αποθήκη για την αποθήκευση αντικειμένων. Με λεπτομερή διακόσμηση και προσεκτική προσέγγιση στη σχεδίαση, αυτή η σπάνια ιδιοκτησία είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους νέους της κατοίκους και να τους προσφέρει μια ζωή πολυτέλειας και άνεσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
BLD-100 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
169 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 620.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή