Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΑρχάνεςΠατσίδες, 701 00, Αρχάνες
  • € 90.000
  • 1.698
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 612302 - Αρχάνες Πατσίδες ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικοδομήσιμο επικλινές οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 1698 τ.μ. με συντελεστή δόμησης: 167.00 και συντελεστή κάλυψης: 0.10 Διαθέτει πρόσοψη 25 μέτρα, βάθος 72 μέτρα Τιμή: 90.000 € Οικόπεδο προς πώληση στην περιοχή Πατσίδες Ηρακλείου Αρχανών. Φωλιασμένο στην είσοδο του γοητευτικού χωριού Αρχάνες, αυτό το εκτεταμένο οικόπεδο προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία σε όσους αναζητούν να χτίσουν την κατοικία των ονείρων τους ή να δημιουργήσουν μια προσοδοφόρα επιχείρηση τουριστικών καταλυμάτων. Σε ένα οικόπεδο 1698 τ.μ., αυτό το οικόπεδο διαθέτει μια γαλήνια και κατάφυτη ατμόσφαιρα, που προσελκύει τους λάτρεις της φύσης και όσους λαχταρούν για ηρεμία.
Το ακίνητο παρέχεται με γενναιόδωρη δόμηση έως 169 τ.μ. για κατοικία. Αυτό δημιουργεί την τέλεια ευκαιρία να σχεδιάσετε ένα ευρύχωρο και άνετο σπίτι που αγκαλιάζει τη γύρω φυσική ομορφιά. Έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία αδειοδότησης του ακινήτου για κατοικία 169 τετραγωνικών μέτρων.

Οι Αρχάνες είναι ένα γραφικό και ήσυχο χωριό, που φημίζεται για την αυθεντικότητα και την παραδοσιακή του γοητεία. Αυτή η τοποθεσία περιβάλλεται από καταπράσινο τοπίο και προσφέρει ήρεμη θέα, αποτελεί ένα ειδυλλιακό καταφύγιο από την πολυσύχναστη ζωή της πόλης. Με τη ρουστίκ ατμόσφαιρα και τη ζεστή κοινότητα, οι Αρχάνες προσφέρουν ένα φιλόξενο περιβάλλον που καλεί τους κατοίκους και τους τουρίστες να εξερευνήσουν την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και να ζήσουν τον αυθεντικό κρητικό τρόπο ζωής.

Αγκαλιάστε την αρμονική συγχώνευση της φύσης και της ηρεμίας στις Αρχάνες, καθώς δημιουργείτε την ιδιοκτησία των ονείρων σας σε αυτό το γενναιόδωρο γωνιακό οικόπεδο. Με την εκπληκτική θέα, το εκτεταμένο μέγεθος και τις ευέλικτες δυνατότητες δόμησης, αυτή η γη προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες να δημιουργήσετε έναν γαλήνιο παράδεισο προσαρμοσμένο στις προτιμήσεις σας.

Οι Αρχάνες είναι τόσο κοντά στο Ηράκλειο σε χρόνο και σε απόσταση. Περνάτε από τις Κάτω Αρχάνες και ανεβαίνετε σε μικρή απόσταση μέχρι το κεντρικό χωριό (Επάνω) Αρχάνες.
Το μεγάλο χωριό (και ένα μεγάλο αγροτικό κέντρο επίσης) έχει ελάχιστα μέρη για διαμονή, αλλά έχει ανακαινιστεί και ομορφυνθεί με κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και με ιδιωτική πρωτοβουλία.
MICHALIS KAMPITAKIS | +302810282822
m.kampitakis@danos-melakis.gr | +306955298477
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
612302 - 22/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
1.698 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 90.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή