Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΛεύκτροςΚοτρώνι, Κοτρώνι 24022
  • € 60.000
  • 886
Περιγραφή
Το Κοτρώνι, είναι ένας παραδοσιακός οικισμός της Δυτικής Μάνης. Βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα μακριά από την θάλασσα και είναι χτισμένο αμφιθεατρικά, με αποτέλεσμα όλα τα οικόπεδα και τα σπίτια της περιοχής να έχουν ανεμπόδιστη θέα.

Εντός ζώνης 800 μέτρων από αυτόν τον οικισμό, πωλείται ένα μοναδικό οικόπεδο συνολικού μεγέθους 885,97 τετραγωνικών μέτρων στην τιμή των 60.000 ευρώ.

Το τοπωνύμιο στο οποίο ανήκει το οικόπεδο είναι Άνω Πολιάνα και βρίσκεται ανάμεσα σε δύο από τα γνωστότερα χωριά της Δυτικής Μάνης το Κοτρώνι και τον Άγιος Δημήτριος.

Ανήκει σε ζώνη 800 μέτρων από στάσιμο οικισμό και άρα έχει υψηλό συντελεστή δόμησης.
Αυτό σημαίνει ότι ο νέος του ιδιοκτήτης θα μπορεί να χτίσει 200 τ.μ. κατοικίας!

Το ιδιαίτερο πλεονέκτημα της συγκεκριμένης περιοχής είναι η ανεμπόδιστη θέα προς την θάλασσα -όπως τα ορεινά χωριά της περιοχής- αλλά το οικόπεδο είναι μόλις 850 μέτρα μακριά από τη θάλασσα.

Η απόσταση του οικοπέδου από τη θάλασσα μπορεί εύκολα να καλυφθεί με τα πόδια. Άρα είναι από τις ελάχιστες γειτονιές που συνδυάζουν θέα ορεινού χωριού με απίστευτη πρόσβαση προς την παραλία. Ωστόσο, το κυρίως σώμα του συγκεκριμένου οικοπέδου, είναι ένα επίπεδο κάτω από το ύψος του δρόμου, με αποτέλεσμα η θέα να είναι πιο περιορισμένη.

Η μετάβασή του επίσης προς τα γειτονικά χωριά είναι θέμα λίγων λεπτών με το αυτοκίνητο.

Είναι ιδανικό για επίδοξους αγοραστές που επιθυμούν:
-να χτίσουν τις εξοχικές κατοικίες τους δίπλα-δίπλα
-να χτίσουν ένα πολύ μεγάλο σπίτι για όλη την οικογένεια
-να χτίσουν μόνιμη κατοικία για μετά την σύνταξή τους
-να επενδύσουν δημιουργώντας 2 παραδοσιακές κατοικίες των 100 τ.μ. προς ενοικίαση, όπως αυτά που βρίσκονται ήδη στην περιοχή (π.χ. Poliana Estate Villas, και πολλά άλλα).

Οι επισκέπτες της περιοχής πάντα έψαχναν για κάτι ακόμα πιο γραφικό και πιο απομακρυσμένο ή ήσυχο, με αποτέλεσμα να απομακρύνονται από τις ομορφιές των κέντρων της περιοχής: την Καρδαμύλη και την Στούπα. Η αναζήτησή τους αυτή εδώ και αρκετά χρόνια τους βγάζει στα δύο μικρά λιμάνια της περιοχής τον Άγιο Νικόλα και τον Άγιο Δημήτρη.

Απέκτησαν σταδιακά φήμη εξωτικού προορισμού, κάνοντας τους επισκέπτες να ψάχνουν να αγοράσουν ιδιοκτησίες στην ευρύτερη περιοχή, ενώ Έλληνες και ξένοι επενδυτές να αναζητούν σήμερα οικόπεδα που να μπορούν να αξιοποιήσουν τουριστικά.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
20 00 283 - 02/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
886 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 60.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή