Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, πρώτος όροφος, Κέντρο, Κηφισιά

Κηφισιά
  • € 1.100/μήνα
  • 2
  • 50
  • 1
  • 1
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024
Περιγραφή
Αυτό το κομψό & μίνιμαλ ανακαινισμένο διαμέρισμα 50τμ προσφέρεται προς ενοικίαση στο κέντρο της Κηφισιάς. Με 1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο, σαλόνι που οδηγεί σε μεγάλο μπαλκόνι και ανοιχτή κουζίνα εξοπλισμένη με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, αυτό το κομψό διαμέρισμα ικανοποιεί τις απαιτήσεις του υποψήφιου ενοικιαστή που αναζητά μια μοντέρνα ανακαινισμένη κατοικία σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο της Κηφισιάς.
Διαθέτει κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου, κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή, σίτες, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό.
Διατίθεται και για βραχυπρόθεσμη ενοικίαση-διαθεσιμότητα και τιμή κατόπιν αιτήματος.

Τοποθεσία: Η Κηφισιά είναι ένα από τα πιο διάσημα προάστια της βόρειας Αθήνας, μια ήσυχη, πράσινη όαση, ενώ είναι και ένα εμπορικό κέντρο, μόλις 12 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Κηφισιά, η οποία φιλοξενούσε εύπορες Αθηναϊκές οικογένειες στη μεταπολεμική περίοδο, έχει διατηρήσει την παλιά γοητεία και αίγλη της ενώ παραμένει μια από τις πιο περιζήτητες διευθύνσεις. Μια αναζωογονητικά καταπράσινη περιοχή με πολλά πάρκα, μεγάλες δημόσιες πλατείες, μια πολυτελή υπαίθρια εμπορική περιοχή με μάρκες υψηλής ραπτικής και διεθνείς brands, τράπεζες, εκλεπτυσμένα εστιατόρια, μοντέρνα μπαρ, αθλητικές λέσχες και γυμναστήρια. Είναι κοντά στα περισσότερα διεθνή σχολεία και προσελκύει πολλούς ξένους κατοίκους. Η κοσμοπολίτικη φύση της αντανακλάται στα εκλεπτυσμένα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων που αφθονούν στην περιοχή. Δύο από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ελλάδας απέχουν μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Προσβασιμότητα: Η Κηφισιά είναι εύκολα προσβάσιμη με τακτικά δρομολόγια τρένων και λεωφορείων προς το κέντρο της Αθήνας. Το Διεθνές αεροδρόμιο είναι 45 λεπτά με το αυτοκίνητο διαμέσου της Αττικής Οδού
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02UOGY
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
50 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.100/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή