Δυάρι δεύτερος όροφος, Εξάρχεια, Εξάρχεια - Νεάπολη

Εξάρχεια - Νεάπολη
  • € 270.000
  • 3
  • 88
  • 1
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Αυτό το ακίνητο βρίσκεται στον 2ο όροφο ενός καλά διατηρημένου κτηρίου του 1950 και αποτελείται από ένα ευρύχωρο σαλόνι με πλήρως εξοπλισμένη ανοιχτή κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Διαθέτει μικρό μπαλκόνι με θέα στην πρόσοψη, ψηλά ταβάνια, διπλά τζάμια, ντουλάπες σε κάθε υπνοδωμάτιο και πρόσφατα επισκευασμένες υδραυλικές και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Ιδανικό για επένδυση λόγω της κεντρικής και βολικής του τοποθεσίας μόλις 6 λεπτά από το μετρό Ομόνοια και 3 λεπτά από την πλατεία Εξαρχείων.

*''Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση''

Τοποθεσία: Με πλεονεκτική τοποθεσία στους πρόποδες του λόφου Στρέφη και σε κοντινή απόσταση από το λόφο του Λυκαβηττού, τα Εξάρχεια βρίσκονται ακριβώς στην καρδιά του κέντρου σε κοντινή απόσταση από το Σύνταγμα, το Ιστορικό Κέντρο και το Κολωνάκι.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Τα Εξάρχεια είναι μια ζωντανή περιοχή γεμάτη καταστήματα βινυλίου, βιβλιοπωλεία, εκδοτικούς οίκους, Πανεπιστήμια, βιβλιοθήκες, πάρκα, καλλιτεχνικά γκράφιτι, μπαρ, μικρά εστιατόρια με τοπικά φαγητά και καφετέριες. Αποτελεί ένα εξαιρετικό μέρος για εξερεύνηση, με ιδιαίτερα καταστήματα, γραφικά σοκάκια, μερικά από τα πιο όμορφα κτίρια νεοκλασικής αρχιτεκτονικής και μια ζωντανή πολιτιστική ατμόσφαιρα. Με μια έντονα διαφορετική αίσθηση από οποιοδήποτε άλλο μέρος της πόλης, τα Εξάρχεια διατηρούν την παλιά ελληνική γοητεία της πόλης καλωσορίζοντας ένα νέο καλλιτεχνικό πλήθος. Η γειτονική περιοχή του Κολωνακίου και η μόλις λίγα μέτρα απόσταση από την πλατεία Συντάγματος την καθιστούν μια από τις πιο ελκυστικές περιοχές στο κέντρο της πόλης.

Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση με 3 κοντινούς σταθμούς του μετρό και μια νέα γραμμή μετρό που έχει προγραμματιστεί να περνάει ακριβώς από το κέντρο της περιοχής. Διάφορα λεωφορεία και τρόλεϊ συνδέουν τα Εξάρχεια με την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με μια ώρα με το τρένο express και τα λεωφορεία, ενώ οι γύρω λεωφόροι το καθιστούν έναν εύκολα προσβάσιμο προορισμό από άλλες περιοχές.

Επενδυτικό δυναμικό: Η κεντρική του θέση σε συνδυασμό με τα πανεπιστήμια της περιοχής, καθώς και η επερχόμενη νέα γραμμή του μετρό, την καθιστούν ιδανική περιοχή για επενδύσεις.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UIR3 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
88 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 270.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1953
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή