Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΚίσσαμοςΚίσσαμος
  • € 450.000
  • 5.842
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 13103 - Κίσσαμος Φαλασαρνά ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικοδομήσιμο αμφιθεατρικό οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 5842.69 τ.μ. με συντελεστή δόμησης: 219.17 και συντελεστή κάλυψης: 0.10 Διαθέτει νερό, ρεύμα απόσταση από θάλασσα 600 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 69000 μέτρα Τιμή: 450.000 €
Οικόπεδο με θέα στη θάλασσα προς πώληση στα Φαλάσαρνα. Παρουσιάζουμε μια αξιοσημείωτη ευκαιρία να αποκτήσετε ένα εκπληκτικό κομμάτι γης στην εκπληκτική περιοχή Φαλάσαρνα στην Κίσσαμο της Κρήτης. Σε ένα μεγάλο οικόπεδο 5842 τ.μ., αυτό το ακίνητο προσφέρει τον τέλειο καμβά για το σπίτι των ονείρων σας ή για το επενδυτικό σας εγχείρημα. Με αμφιθεατρική διαρρύθμιση, το οικόπεδο χτίζει 219,17 τ.μ στο οικόπεδο, εξασφαλίζοντας πανοραμική θέα στα μαγευτικά Φαλάσαρνα από κάθε γωνιά.
Με μια εντυπωσιακή πρόσοψη σχεδόν 50 μέτρων, αυτό το οικόπεδο προσφέρει άφθονο χώρο για κατασκευή, επιτρέποντάς σας να σχεδιάσετε κατοικίες που αποτυπώνουν την ουσία της σύγχρονης ζωής, ενώ αγκαλιάζουν την ηρεμία του φυσικού της περιβάλλοντος. Φανταστείτε να ξυπνάτε κάθε μέρα από το απαλό χάδι μιας φρέσκιας παραθαλάσσιας αύρας και να σας υποδέχονται οι μαγευτικές αποχρώσεις της θάλασσας.
Τα Φαλάσαρνα, γνωστή περιοχή για τις παρθένες χρυσαφένιες παραλίες της, είναι ένα παραθαλάσσιο στολίδι που προσελκύει επισκέπτες από όλες τις γωνιές του κόσμου. Το ειδυλλιακό τοπίο και τα κρυστάλλινα νερά της παραλίας Φαλάσαρνα την καθιστούν δημοφιλή προορισμό για όσους αναζητούν τον ήλιο και τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ. Καθώς ο ήλιος δύει πάνω από τη θάλασσα, η ζωντανή ομορφιά του περιβάλλοντος μεταμορφώνεται σε ένα μαγικό τοπίο που μαγεύει τόσο τους ντόπιους όσο και τους τουρίστες.

Η περιοχή της Κισσάμου προσφέρει μια σειρά από ανέσεις, όπως γοητευτικές τοπικές ταβέρνες, καταστήματα και πολιτιστικούς χώρους. Επιπλέον, η γειτνίασή του με δημοφιλείς προορισμούς όπως η πόλη των Χανίων και το υπέροχο φαράγγι της Σαμαριάς εξασφαλίζει μια πληθώρα ευκαιριών εξερεύνησης και εμπειριών που θα σας συναρπάσουν.
Επενδύστε σε αυτή την αξιόλογη γη στα Φαλάσαρνα, όπου η εκπληκτική φυσική ομορφιά συναντά ατελείωτες δυνατότητες. Δημιουργήστε το δικό σας παράδεισο σε αυτή τη γαλήνια τοποθεσία και αγκαλιάστε έναν τρόπο ζωής με πολυτέλεια, ηρεμία και μαγευτικά θαλασσινά τοπία.
Τα Φαλάσαρνα είναι μια από τις καλύτερες παραλίες της Κρήτης σε ένα πανέμορφο σημείο κοντά στο χωριό Πλάτανος και 58 χλμ δυτικά της πόλης των Χανίων.
Αποτελείται από καθαρή και απαλή χρυσαφένια άμμο και απίστευτα καθαρά και τιρκουάζ νερά. Τα Φαλάσαρνα είναι πραγματικά ένα ειδυλλιακό και ήσυχο μέρος και έχει ανακηρυχθεί ως μια από τις πιο καθαρές παραλίες της Ελλάδας.
ELENA DIMOU | +302821050900
e.dimou@danos-melakis.gr | +306937254004
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
13103 - 23/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
5.842 m²
Έξοδα
τιμή
€ 450.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή