Ξενοδοχείο προς Πώληση

Κάλυμνος
  • € 3.000.000
  • 436
  • 3+
Περιγραφή
Οικόπεδο 436 τμ με κτηριακό συγκρότημα επ’ αυτού που βρίσκεται στην θεση «ΜΑΣΟΥΡΙ» στην Κάλυμνο.
Το πιο πάνω συγκρότημα αποτελείται απο το κτήριο 1, με το ισόγειο
διαμερισμα - καταστημα, εμβαδού 49.20 το οποίο έχει θέα στην θάλασσα και το νησί της Τελέντου, μπροστά απο τον χώρο αυτό υπάρχει μια πολύ μεγάλη βεράντα που ακουμπά πάνω στην αμμουδιά,
και υπόγεια κουζίνα τμ 49.20 πλήρως εξοπλισμένη οπως και ιματιοθήκη.
Στον υπόγειο αυτό χώρο υπάρχουν και 2 τουαλέτες ανδρική και γυναικεία με προθάλαμο, στον χώρο αυτό λειτουργεί πλυντήριο στεγνωτήριο που εξυπηρετεί τις ανάγκες του συγκροτήματος.
Το ΚΤΙΡΙΟ 2, ήτοι ένα διώροφο κτίριο αποτελούμενο απο ισόγειο χώρο επιφανείας τ.μ 66,90 ο οποίος απαρτίζεται απο τρία δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα με ιδιωτικό μπάνιο και χώρο κουζίνας. Απο τον πρώτο πάνω απο το ισόγειο όροφο επιφανείας τ.μ 57.40 που αποτελείται επίσης απο τρία πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια με μπάνιο και κουζίνα. Τέλος απο τον υπόγειο χώρο επιφανείας τ.μ 81.15 που αποτελείται επίσης απο τρία δωμάτια με μπάνιο και κουζίνα. Τα δωμάτια ισογείου και πρώτου ορόφου έχουν θέα στην θάλασσα και στο νησί της Τελέντου. Τα δωμάτια του υπογείου έχουν πρόσβαση σε μια μεγάλη κοινόχρηστη βεράντα τ.μ 50 με θέα στην θάλασσα και το νησί της Τελέντου.
Η θέα είναι μοναδική.
Όλα τα δωματια όπως και η σουίτα έχουν κλιματιστικά, ζεστό νερο απο ηλιακό θερμοσίφωνα, επικοινωνία με ρεσεψιόν, Wi-Fi τηλεοραση. Ολα έχουν βεράντα νε τραπέζι και πολυθρόνες σκηνοθέτη.
Έχει γίνει ολική ανακαίνιση στο κτήριο η οποία κόστισε 800.000€ το έτος 2020-2021.
Το ακίνητο έχει δυτικό προσανατολισμό με μοναδική θέα στο ηλιοβασίλεμα. Η είσοδος στα δωμάτια βρίσκεται ανατολικά του κτηρίου. Απέναντι απο τα ισόγεια δωμάτια βρίσκεται ρεσεψιόν τ.μ 21 Υπάρχουν πολλοί υπαίθριοι χώροι, βεράντες και σκάλα που οδηγεί ακριβώς πάνω στην αμμουδιά. Στην αμμουδιά το κτίριο διαθέτει χώρο σνακ μπαρ, καφέ.Ο χώρος της παραλίας μπροστά απο το ακίνητο ανοίκει σε αυτό. Πάνω στην αμμουδιά υπάρχουν σετ 15 ομπρελών και τραπέζια ξύλινα για φαγητό. Το ακινητο είναι φτιαγμένο με πολύ μεράκι σχεδιασμένο από τον Σάκη Κυριακίδη, ο οποίος είναι απο τους σημαντικότερους διακοσμητές και ντεκορατέρ που έχουμε στην Ελλάδα. Αυτό το ακίνητο είναι μοναδικό! πάνω στην παραλία του Μασουριού. Εδώ υπάρχουν μόνο εννέα ακίνητα, τα μισά είναι κατοικίες και τα αλλά επαγγελματικά.
Επίσης έχει μαρίνα για τα σκάφη, τα γιωτ και τα κότερα, στο υπέροχο λιμάνι της. Έχει εμπορικά καταστήματα,
χώρους εστίασης, διασκέδασης.
Πώληση, Ξενοδοχείο, Μπάνια: 14, Εμβαδόν: 436 τ.μ., Δωμάτια: 11, Έτος κατασκευής: 1985, Πολυτελές, Κλιματισμός, Συναγερμός, Αποθήκη, Θέση στάθμευσης, Όροφος: Ισόγειο, Επιτρέπονται κατοικίδια, Ανακαινισμένο, Φωτεινό, Βαμμένο, Τύπος δαπέδων: Ξύλο, Επιφάνεια oικοπέδου: 436 τ.μ., Καλωδιακή τηλεόραση, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Ράμπα εκφόρτωσης, Με εξοπλισμό, Ενεργειακή κλάση: Β, Ρεύμα: Τριφασικό, Έτος Ανακαίνισης: 2021
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
419077 - 21/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
436 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 3.000.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή