Duplex Λουτράκι-Περαχώρα, Κέντρο, Λουτράκι-Περαχώρα

Λουτράκι-ΠεραχώραΛουτράκι-Περαχώρα
€ 1.000/μήνα
5 δωμάτια
146 m²
2 μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Τελευταία ενημέρωση: 15/03/2024
Περιγραφή
Στον Λουτράκι Κορινθίας διατίθεται προς ενοικίαση μια όμορφη μεζονέτα δύο επιπέδων 146 τ.μ., σε οικόπεδο 330 τ.μ. Στο πρώτο επίπεδο θα συναντήσουμε ένα καθιστικό με τζάκι, μια τραπεζαρία,ένα άνετο υπνοδωμάτιο, μια κουζίνα καθώς και ένα μπάνιο. Από όλα τα δωμάτια του πρώτου επιπέδου, υπάρχει πρόσβαση σε μπαλκόνια και στον κήπο. Στο δεύτερο επίπεδο θα συναντήσουμε τρία υπνοδωμάτια με πρόσβαση σε μπαλκόνι καθώς και ένα μπάνιο. Η κατοικία διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο, κλιματισμό και ηλιακό θερμοσίφωνα. Είναι πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές. Επίσης διαθέτει κήπο και άνετο χώρο στάθμευσης. Χαρακτηριστικό της κατοικίας είναι η τοποθεσία της και οι άνετοι χώροι της.

Skouras Real Estate Μεσιτικό γραφείο στο Ναύπλιο Δερβενακίων & Θεσσαλονίκης, Τ.Κ 21100 Μέλος ΕΠΠΑ, CEI, NAR Τηλ. Κέντρο: +30 27520 29529 Κιν.: +30 6980169502 www.skourasrealestate.gr ppav@skourasrealestate.gr Υπεύθυνος Ακινήτου: Παρασκευάς Παύλου

Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες. Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
777316
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Duplex
εμβαδό
146 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.000/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή