Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Παλαιά ΦώκαιαΠαλαιά Φώκαια
  • € 1.700.000
  • 5+
  • 800
  • 3+
Περιγραφή
Αυτό το πανέμορφο συγκρότημα 3 κατοικιών , ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής όπου η κομψότητα συναντά την ηρεμία και ενσωματώνεται στο περιβάλλον, βρίσκεται σε ήσυχη τοποθεσία στην άκρη της Αναβύσσου , στην πλαγιά του βουνού με υπέροχη θέα θάλασσα και δασος .
Το ακίνητο αποτελεί μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία με δυνατότητα για υψηλό εισόδημα αλλά και για οικογένειες λάτρεις της φύσης.
Μοναδικής αρχιτεκτονικής και κατασκευής καθώς πολύ έξυπνα μπορείς να επισκεφτείς τις 3 ανεξάρτητες κατοικίες από τις ξύλινες σκάλες αλλά και με το ασανσέρ.
Οι κατοικίες/Μεζονέτες εκτείνονται σε τρεις ορόφους και καλύπτουν συνολικά 856τμ εκ των οποίων τα 572τμ. είναι οι κύριοι χώροι και δίνεται πλήρως επιπλωμένο όλο το ακίνητο.
Μπαίνοντας από την κεντρική είσοδο στην 1η Μεζονέτα 212τμ σε περιβάλει η ζεστασιά και η επιμέλεια κατασκευής του χώρου με το ξύλινο πάτωμα, τα γήινα χρώματα κατόπιν μελέτης, τα μεγάλα ανοίγματα με άπλετο φως για θετική ενέργεια και η όμορφη θέα.
Αποτελείται από το σαλόνι με ενεργειακό τζάκι, τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλα τα ηλεκτρικά και ένα WC. Απο την ξύλινη σκάλα αλλά και το μεγάλο ασανσέρ 6 ατόμων ανεβαίνεις προς τα 2 master en suite και τον άνετο χώρο διαδρόμο/χωλ , κατόπιν στον 2 όροφο οδηγήστε στην βεράντα με την μοναδική θέα θάλασσα αλλά και την κοιλάδα της Αναβύσσου.

Η 2η κατοικία/Μεζονέτα 213τμ αποτελείται από το επιβλητικό σαλόνι- τραπεζαρία με μεγάλα ανοίγματα και θέα δάσος, το τζάκι να δεσπόζει, την μεγάλη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα WC. Στον επάνω όροφο βρίσκονται 3 Υπνοδωμάτια , το 1 master en suite με υδρομασάζ και μια υπέροχη θέα με το γωνιακό παράθυρο να βλέπει θάλασσα. Ενας πολύ ζεστός χώρος έξυπνη διαρρύθμιση.

Στο ισόγειο βρίσκεται ένα διαμέρισμα 146τμ σε ένα επίπεδο και διαθέτει ένα μεγάλο ενιαίο χώρο υποδοχής, σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, 2 master en suite, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με πάσο και ένα WC.
Η θεα από αυτό το επίπεδο είναι μοναδική καθώς η πισίνα υπερχείλισης και τα δέντρα που απλώνονται μπροστά από το μεγάλο παράθυρο κλέβουν την παράσταση ιδίως το βράδυ με τα φώτα και τα ειδικά εφέ του δαπέδου, το ξύλινο deck και τα έπιπλα της πισίνας προσφέρουν το τέλειο σκηνικό τόσο για προσωπικές οικογενειακές στιγμές όσο και για συγκεντρώσεις με φίλους .
Επίσης σε αυτό το επίπεδο βρίσκονται , η σάουνα, το ντουζ, το γυμναστήριο, αποθήκες που εξυπηρετούν και τις 3 κατοικίες, το μηχανοστάσιο, το διαμέρισμα του προσωπικού.
Το ακίνητο διαθέτει 3 γκαράζ υπογείου για πλήρη ασφάλεια.
Είναι εξοπλισμένο με γεννήτρια ηλεκτρισμού.
Είναι αντισεισμικό επιπέδου 2 (παραπάνω από όσο υπαγορεύει ο νόμος)
Πολύ σημαντικό έχει περιμετρικά κάμερες ασφαλείας, ηλεκτρικές κλειδαριές ασφαλείας, Συναγερμό καθώς επίσης και περιμετρικά Σύστημα Πυρόσβεσης.
Ένα ακίνητο με πολύ φροντίδα και μεράκι ιδανική για τους λάτρεις της ποιότητας.
Σε αυτή την τιμή δίνεται πλήρως επιπλωμένο.
Τιμή: €1.700.000. Realblue, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6983863400, email: info@realblue.gr, website: www.realblue.gr
Απαραίτητη για την υπόδειξη του ακινήτου η προσκόμιση της ταυτότητας και του ΑΦΜ του ενδιαφερομένου αγοραστή/ενοικιαστή, βάσει του Νόμου 4072/11.4.2012.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
766343 - 21/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
800 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.700.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2009
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή