Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Βάμος
  • € 749.000
  • 5+
  • 268
  • 3+
Περιγραφή
Το ακίνητο είναι κτισμένο σε μία κατάφυτη πλαγιά, σε απόσταση περίπου 2 km από την γραφική κωμόπολη του Βάμου, περίπου 3 km από το Γαβαλοχώρι του δήμου Αποκορώνου. Πρόκειται για ένα κτήριο δύο επιπέδων με ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα και από τον όρμο της Σούδας. Υπάρχουν μία μονόχωρη γκαρσονιέρα ισογείου, μία στον όροφο καθώς και δύο διώροφες μεζονέτες με δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια η κάθε μία. Το ακίνητο έχει μόλις ανακαινιστεί και είναι μία έτοιμη, up-to-date επιχείρηση, η οποία δίνεται πλήρως εξοπλισμένη ώστε να έχετε άμεσα έσοδα.

Το οικόπεδο είναι ελαφρώς επικλινές και έχει ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα από όλα τα σημεία του. Είναι επίσης οριοθετημένο στο σύνολό του και ιδανικό αν έχετε παιδιά ή κατοικίδια. Περιμετρικά του κτηρίου έχουν φτιαχτεί όμορφοι βραχόκηποι, ένας χώρος στάθμευσης, ένας εντυπωσιακός χώρος πρωινού με εξωτερικό μπαρ καθώς και ένας στεγασμένος χώρος γυμναστηρίου. Υπάρχουν, επίσης, πολλές επιλογές για να απολαύσετε τον καφέ ή το γεύμα σας υπό σκιά ή να χαλαρώσετε κάτω από τον ζεστό καλοκαιρινό ήλιο. Το μέγεθος του οικοπέδου σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε πισίνα, ένα γήπεδο τένις ή οτιδήποτε άλλο καλύπτει τις ανάγκες σας. Ο κήπος του ακινήτου περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, 15 παραγωγικά ελαιόδεντρα που αρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες σε ελαιόλαδο μίας μέσης οικογένειας.

Όλοι οι εσωτερικοί χώροι είναι προσανατολισμένοι προς τη θάλασσα και έχουν εξαιρετική, ανεμπόδιστη θέα. Οι δύο μεζονέτες έχουν ίδια διαρρύθμιση. Κάθε μία στο ισόγειο έχει μπάνιο και μεγάλο ενιαίο χώρο σαλονιού, τραπεζαρίας και κουζίνας. Σε κάθε σαλόνι υπάρχει έξοδος στις βορειοδυτικές βεράντες. Επάνω υπάρχουν από ένα μπάνιο και από δύο υπνοδωμάτια, στην καθεμία. Κάθε γκαρσονιέρα είναι, επίσης, προσβάσιμη ανεξάρτητα και έχει δικό της μπάνιο με ντους. Από όλους τους χώρους του επάνω ορόφου υπάρχουν έξοδοι σε μεγάλα μπαλκόνια.

Το ακίνητο διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα, υποδαπέδια θέρμανση με αντλία θερμότητας, κλιματιστικά και ξύλινα πορτοπαράθυρα με διπλά τζάμια, σήτες και μηχανισμό ανάκλησης. Τα μπάνια έχουν μόλις ανακαινιστεί ενώ η επίπλωση και ο εξοπλισμός είναι μοντέρνα και σχεδόν αχρησιμοποίητα. Τα περισσότερα συμπεριλαμβάνονται στην τιμή πώλησης, εκτός από τον εξοπλισμό του γυμναστηρίου και την επίπλωση σε μια από τις οικίες.

Το ακίνητο περιβάλλεται κυρίως από ελαιώνες και άγρια βλάστηση ενώ σε κοντινή απόσταση υπάρχουν πολυτελείς κατοικίες. Το σημείο είναι ιδιαίτερα ήσυχο και γύρω από την κατοικία ακούγονται μόνο οι ήχοι της φύσης. Στην κοντινή κωμόπολη του Βάμου θα βρείτε τράπεζα, σούπερ μάρκετ, ιατρικό κέντρο, φαρμακείο, φούρνους, εστιατόρια και κάποια καταστήματα. Σε ακτίνα 10 ως 15 λεπτά οδήγησης υπάρχουν αμέτρητα σημεία ιστορικού ενδιαφέροντος και πανέμορφα χωριά που αξίζει να εξερευνήσετε. Η παραθαλάσσια κωμόπολη των Καλυβών, η οποία απέχει περίπου 15 λεπτά οδήγησης, έχει όλων των ειδών τα καταστήματα και τις υπηρεσίες καθώς και μία εκτενή παραλία με ήσυχα και οργανωμένα σημεία. Η πόλη και το αεροδρόμιο των Χανίων απέχουν περίπου 40 και 45 λεπτά οδήγησης, αντίστοιχα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
PHS1165 - 22/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
268 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Έξοδα
τιμή
€ 749.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1999
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή