Δυάρι Αγία Σοφία, Ιστορικό Κέντρο, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Θεσσαλονίκη - ΚέντροΑγία Σοφία
  • € 285.000
  • 2
  • 90
  • 1
  • 6
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2024
Περιγραφή

Προς πώληση βρίσκεται ένα πανέμορφο ακίνητο με εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Το διαμέρισμα έχει επιφάνεια 90 τετραγωνικά μέτρα και βρίσκεται στον 6ο όροφο, με πρόσοψη στην κεντρική οδό Εγνατία. Απολαμβάνει ανοιχτωσιά και ηλιοφάνεια καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το ακίνητο αποτελείται από δύο μεγάλα υπνοδωμάτια, που προσφέρουν άνετους χώρους για ξεκούραση και χαλάρωση. Η ευρύχωρη σαλοκουζίνα με την τραπεζαρία δημιουργεί ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Το μπάνιο έχει επίσης ανακαινιστεί με προσοχή και προσφέρει όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε.

Το ακίνητο έχει πλήρως ανακαινιστεί και παραδίδεται πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Διαθέτει θέρμανση με φυσικό αέριο, προσφέροντας άνεση και οικονομία στη θέρμανση του χώρου.

Το ακίνητο είναι ιδανικό για όσους ενδιαφέρονται για Golden Visa, καθώς πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Η θέση του είναι εξαιρετική, καθώς βρίσκεται κοντά στη μελλοντική στάση του μετρό και στον Ναό της Αχειροποίητου.

Σημειώσεις:
1) Κατά την υπόδειξη του ακινήτου, απαιτείται από κάθε ενδιαφερόμενο/η η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α. Επιπλέον ο/η ενδιαφερόμενος/η υποχρεούται να υπογράψει το έντυπο υπόδειξης ακινήτου εάν αυτό του ζητηθεί. Υπόψιν πως δεν υφίσταται χρέωση για την υπόξειξη του ακινήτου.

2) Παρακαλείσθε για την δική σας διευκόλυνση καθώς και την δική μας, να διαβάζετε προσεκτικά τα χαρακτηριστικά του ακινήτου και να παρακολουθείτε τα βίντεο (αν αυτό έχει δημοσιευτεί).

3) Για λόγους ασφαλείας η διεύθυνση του ακινήτου μπορεί να μην είναι ακριβής.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
S-872
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
90 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο
όροφος
6° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 285.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1958
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή