Ρετιρέ νέο, 110 τμ, Άνω Κορυδαλλός, Κορυδαλλός

Κορυδαλλός
  • € 240.000
  • 4
  • 110
  • 1
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Κορυδαλλός, Άνω Κορυδαλλός: Πωλείται νεόδμητο διαμπερές Οροφοδιαμέρισμα 110τ.μ. σε 300τ.μ. οικόπεδο προσόψεως στον 2ο όροφο με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι και μπάνιο. Είναι κατασκευασμένο το 2019, βαμμένο και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, κλιματισμό, ενεργειακή κλάση A, δάπεδα από πλακάκι, τζάκι, τέντες, σίτες, συναγερμό, ηλιακό θερμοσίφωνα. Είναι ιδανικό για οικογένειες ή εργαζόμενους χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια.

Υπέροχο οροφοδιαμέρισμα κατασκευασμένο το 2019 χωρίς ασανσέρ. Παρέχει απεριόριστη θέα στο λεκανοπέδιο Αττικής χωρίς ποτέ να κλειστεί η θέα του. Έχει βεράντα 23τμ και μπαλκόνια, μεγάλο παραδοσιακό τζάκι στο σαλόνι, αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους, Θερμοπρόσοψη και μόνωση στην ταράτσα, εντοιχιζόμενα είδη υγιεινής και στήλη ντους στο μπάνιο. Καλαίσθητο, φωτεινό σε ήσυχη γειτονιά και 15 λεπτά με τα πόδια από την πλατεία Ελευθερίας Κορυδαλλού. Δίδεται στην τιμή αυτή με πλήρη εξοπλισμό, ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες αλλά μπορούν και να αφαιρεθούν. Η τηλεόραση είναι LG 86'' και τα κλιματιστικά MIDEA Inverter 

Επιπλέον χαρακτηριστικά: TZAKI, ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΑ ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ, ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ, ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΣΑΝΣΕΡ. Τιμή 240.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #11262 Ή Λύση στην Προώθηση και Ανακαίνιση Ακινήτων”
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
11262 - 06/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
110 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 240.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2019
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή