Γκαρσονιέρα Βύρωνας, Μεταμόρφωση Βύρωνα, Βύρωνας

ΒύρωναςΒύρωνας
  • € 135.000
  • 2
  • 32
  • 1
  • 1
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2024
Περιγραφή
Βύρωνας, Μεταμόρφωση διατίθεται προς πώληση νεόδμητη γκαρσονιέρα, συνολικής επιφανείας 32τμ, στον 1ο όροφο, υπό κατασκευής πολυκατοικίας, η οποία θα αποπερατωθεί στα μέσα του 2025.
Η πολυκατοικία διακρίνεται για το μοντέρνο σχεδιασμό της καθώς και για τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά κατασκευής της τα οποία την κατατάσσουν στο επίπεδο Α+ ενεργειακής απόδοσης.
Στα χαρακτηριστικά της πολυκατοικίας συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων: τα Φωτοβολταϊκά Πάνελ για το κοινόχρηστο ρεύμα, ανελκυστήρας, κοινόχρηστοι χώροι με μάρμαρο, βιομηχανικό δάπεδο σε όλες τις θέσεις Packing, αντιολισθητικά πατώματα στα μπαλκόνια και στην ταράτσα, αντισεισμική θωράκιση, θερμομόνωση και ηχομόνωση.
Το διαμέρισμα αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο καθιστικού μαζί με open plan κουζίνα όπου υπάρχει πρόσβαση σε μπαλόνι περίπου 8 τ.μ. και ένα άνετο μπάνιο με παράθυρο για τον φυσικό εξαερισμό του χώρου.
Τα επιπλέον χαρακτηριστικά του διαμερίσματος: Πόρτα ασφαλείας, θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια τεσσάρων εποχών και σίτες, αυτόνομη θέρμανση με αντλία θερμότητας, εξωτερική θερμομόνωση, νυχτερινό ρεύμα, θυροτηλεόραση με δυνατότητα αυτόματης καταγραφής ήχου και εικόνας, ηλιακός θερμοσίφωνας, 1 θέση στάθμευσης στην πυλωτή με υποδομή για φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου και τέλος, αποθήκη 8τμ στο υπόγειο.
Εν κατακλείδι το ακίνητο προσφέρει μια υψηλού επιπέδου διαβίωση, παρέχοντας ένα ιδανικό περιβάλλον για την καθημερινή ζωή ενός φοιτητή.

Ενεργειακό Πιστοποιητικό: Α+

Απόσταση από:
Στάση λεωφορείων: 120μ.
Θέατρα Βράχων: 1200μ.
Αγορά Βύρωνα: 400μ.

Τιμή: €135.000 (Η μεσιτική αμοιβή ανέρχεται στα 2% επί της τιμής πώλησης, πλέον 24% Φ.Π.Α)
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
764597
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
32 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 135.000
κοινόχρηστα
€ 80/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία fan coil
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή