Ξενοδοχείο προς Πώληση

Ανατολική Μάνη
  • € 1.100.000
  • 720
  • 3+
Περιγραφή
Πωλείται το ξενοδοχείο KOTRONAS BAY BUNGALOWS στον Κότρωνα Λακωνίας, 16 χλμ. ΝΑ της Αρεόπολης και σε απόσταση 3 ωρών από την Αθήνα, μπροστά σε μια υπέροχη παραλία. Δημιουργός του συγκροτήματος και διευθύντριά του είναι ή διάσημη chef Μαίρη Παναγάκου. Η ίδια έχει καθιερώσει εδώ και πολλά χρόνια την προσωπική εξυπηρέτηση των πελατών σε πολύ υψηλό επίπεδο, έτσι ώστε να έχει αποσπάσει δεκάδες διεθνείς διακρίσεις από επίσημους τουριστικούς φορείς, ταξιδιωτικούς οργανισμούς και πλατφόρμες κρατήσεων, τόσο για την διαμονή όσο και για το εστιατόριο.
Το συγκρότημα αναπτύσσεται σε επικλινές οικόπεδο 7,5 στρεμμάτων με πανοραμική θέα στον ήρεμο όρμο του Κότρωνα και στον απέραντο Λακωνικό κόλπο. Αποτελείται από 7 κτίρια, συνολικού εμβαδού 720 τ.μ., όλα με καλοσυντηρημένη κεραμοσκεπή, εκ των οποίων το κεντρικό είναι 2 επιπέδων, άλλα 5 ξεχωριστά κτίρια 1 επιπέδου, ενώ υπάρχει και Ιερός Ναός. To συγκρότημα περιλαμβάνει επίσης κοντά την θάλασσα, μεγάλη πισίνα, αναψυκτήριο και υπαίθρια στέγαστρα.
Στο κυρίως κτίριο στεγάζονται η υποδοχή, το εστιατόριο, η κουζίνα, 2 αποθήκες και η κατοικία του ιδιοκτήτη. Τα διαμερίσματα στεγάζονται ανά 2 σε 5 αυτόνομα κτίρια. Τα 8 είναι δίχωρες σουίτες 4-5 κλινών και τα 2 είναι 2κλινα studios. Υπάρχουν επίσης 3 δωμάτια προσωπικού 1-3 κλινών με ατομικά μπάνια.
Το διάσημο εστιατόριο «ΕΝ ΠΛΩ» διαθέτει 70 τραπεζοκαθίσματα με πλήρως ανακαινισμένη κουζίνα και wc το 2023, προσφέρει εξαιρετικά εδέσματα από την παραδοσιακή ελληνική και την δημιουργική μαγειρική της Μ. Παναγάκου. Το πρωινό του ξενοδοχείου έχει βραβευθεί από το Ξ.Ε.Ε. ανάμεσα στα 100 καλύτερα στην Ελλάδα στην κατηγορία «Greek breakfast».
Το ξενοδοχείο είναι απόλυτα εναρμονισμένο στην απόλαυση της θάλασσας και του ήλιου. Ο παραθαλάσσιος υπαίθριος χώρος πλάι στην θάλασσα, περιλαμβάνει πισίνα 50 τ.μ. με υπερχείλιση και ξεχωριστό τμήμα για παιδιά, ξαπλώστρες με ομπρέλες και αναψυκτήριο 100-120 ατόμων. Η παραλία μπροστά στο ξενοδοχείο έχει φυσικό ψιλό βότσαλο και άμμο, ενώ ο βυθός της θάλασσας είναι αμμώδης και με ήπια κλίση.
Στην προσεκτικά σχεδιασμένη υποδομή του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται: σύγχρονος βιολογικός καθαρισμός με άδεια, 2 ηλεκτρογεννήτριες 100 KvA & 50 KvA με δεξαμενή πετρελαίου 1 τόνου, δεξαμενή νερού 30 κ.μ., ηλιακός θερμοσίφωνας, 3 αποθήκες με πλυντήρια, στεγνωτήρια, σιδερωτήρια και μεγάλη λινοθήκη, κλιματιστικά σε κάθε δωμάτιο και κοινόχρηστο χώρο
Η εκκλησία έχει άδεια από την Ιερά Μητρόπολη Μάνης να λειτουργεί για γάμους και βαπτίσεις, οι οποίες συνδυάζονται με την διαμονή στο ξενοδοχείο ή με εκδηλώσεις στο εστιατόριο.
Πολύ ενδιαφέρουσα επενδυτική ευκαιρία με άμεση απόδοση, χωρίς την ανάγκη ανακαίνισης, αν συνεχιστεί η λειτουργία με τις τρέχουσες προδιαγραφές ξενοδοχείου και εστιατορίου.
Πώληση, Ξενοδοχείο, Μπάνια: 10, WC: 2, Εμβαδόν: 720 τ.μ., Έτος κατασκευής: 1992, Κλιματισμός, Συναγερμός, Αποθήκη, Θέση στάθμευσης, Όροφος: Ισόγειο, Γωνιακό, Πρόσοψης, Ανακαινισμένο, Διαμπερές, Φωτεινό, Βαμμένο, Τύπος δαπέδων: Πέτρα, Επιφάνεια oικοπέδου: 7588 τ.μ., Eπίπεδα: 2, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Ζώνη: Εκτός Σχεδίου, Με εξοπλισμό, Ενεργειακή κλάση: Β, Ρεύμα: Τριφασικό, Έτος Ανακαίνισης: 2022
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
409253 - 22/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
720 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 1.100.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1992
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή