Δυάρι Καλλιθέα, Χαροκόπου, Καλλιθέα

ΚαλλιθέαΚαλλιθέα
  • € 163.000
  • 3
  • 75
  • 1
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Πωλείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το Μεσιτικό Γραφείο ZN Properties πολυτελές διαμέρισμα 1ου ορόφου στην Καλλιθέα στην περιοχή Χαροκόπου μόλις 5' από τον Ηλεκτρικό Σταθμό της Καλλιθέας.

Πρόκειται για ένα πλήρως ανακαινισμένο και καλάισθητο διαμέρισμα εμβαδού Ε=75 τμ έτοιμο να υποδεχτεί τον νέο του ιδιοκτήτη. Υπάρχουν δύο άνετα, λειτουργικά υπνοδωμάτια με ολοκαίνουριες ντουλάπες και air condition, υπάρχει ένα μεγάλο καθιστικό στην οροφή του οποίου υπάρχουν γύψινες προσθήκες και ιδιαίτεροι φωτισμοί. Στη συνέχεια οδηγούμαστε σε μία πολύ φωτεινή κουζίνα με πολλά ντουλάπια όπου υπάρχει και καινούρια κουζίνα και τέλος υπάρχει ένα πλήρως ανακαινισμένο και ευρύχωρο μπάνιο.

Το διαμέρισμα έχει ανακαινιστεί εξ'ολοκλήρου και στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές του εγκαταστάσεις. Τα κουφώματα είναι διπλά αλουμινίου με σίτες, υπάρχει πόρτα ασφαλείας, ηλιακός θερμοσίφωνας, το δάπεδο είναι με πλακάκι, η θέρμανση είναι κεντρική πετρελαίου, τα κοινόχρηστα κυμαίνονται γύρω στα 20 €/μήνα, υπάρχει υπέροχη βεράντα για να απολαύσει κανείς στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς και φυσικά επιτρέπονται τα αγαπημένα σας κατοικίδια.

Η περιοχή είναι ασφαλής, η πολυκατοικία καλή, το διαμέρισμα απέχει μόλις 5' από τον Ηλεκτρικό Σταθμό του Ταύρου και το Πάντειο Πανεπιστήμιο, είναι κοντά στην αγορά.

Η Τιμή του είναι : 163.000 € , δεκτές οι προσφορές. Πρόκειται για ένα άρτιο διαμέρισμα και η πώληση γίνεται άμεσα με την πλήρη υποστήριξη του γραφείου.

ZN Properties, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6945486822, email: zoinakirealestate@gmail.com, website: www.znproperties.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
778824 - 26/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
75 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 163.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή