Duplex, νέα, 154 τμ, Κέντρο Σαρωνίδας - παραλία, Σαρωνίδα

Σαρωνίδα
  • € 530.000
  • 5
  • 154
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Νεόδμητη επιπλωμένη Μεζονέτα 4 επιπέδων, 154m² στη Σαρωνίδα με 4 Υ/Δ, σε επικλινές οικόπεδο 160m² με καταπληκτική θέα στο βουνό και στη θάλασσα.
Αποτελείται από Υπόγειο με 1 Υ/Δ, μπάνιο, αποθήκη και κλειστή θέση στάθμευσης, Ισόγειο με open plan κουζίνα, σαλόνι και χώρο τραπεζαρίας, Α όροφο με 2 Υ/Δ και μπάνιο, καθώς και Σοφίτα με έναν άνετο χώρο Υπνοδωματίου, WC και μεγάλη βεράντα με πανοραμική θέα.
Το ακίνητο είναι σε εξαιρετική κατάσταση, κατασκευής 2022 και είναι σύγχρονα εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές και μοντέρνα επίπλωση. Στην όψη του διαθέτει μεγάλα μπαλκόνια, ενώ στην πίσω πλευρά διαθέτει κήπο και θέα στο καταπράσινο τοπίο.

Η κατοικία κατατάσσεται στην ενεργειακή κλάση Β και διαθέτει: Αυτόνομη ενδοδαπέδια θέρμανση πετρελαίου, Δάπεδα από ξύλο και πλακάκια, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, κλιματισμό και εσωτερική μαρμάρινη σκάλα. Διαθέτει, επίσης, κλειστή θέση στάθμευσης και έχει υπάρξει πρόβλεψη για μελλοντική τοποθέτηση τζακιού.
Η είσοδος από τον δρόμο γίνεται μέσω σκάλας.

Το ακίνητο είναι πολυτελούς κατασκευής με μεγάλα μπαλκόνια, φωτεινό, διαμπερές και προσόψεως. Είναι ιδανικό τόσο για ιδιοκατοίκηση, ως κύρια ή παραθεριστική κατοικία, όσο και για επένδυση, καθώς η τοποθεσία και τα χαρακτηριστικά του είναι δελεαστικά για να μισθωθεί ως παραθεριστική κατοικία ή να αξιοποιηθεί μέσω των πλατφορμών βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Βρίσκεται στο λόφο της Σαρωνίδας, απέχει μόλις 800m από τη θάλασσα και βρίσκεται κοντά σε όλες τις παραλίες των νοτιοανατολικών προαστίων της Αττικής και το Σούνιο. Το λιμάνι του Λαυρίου απέχει 22χλμ, το λιμάνι του Πειραιά απέχει 40χλμ, το Αεροδρόμιο απέχει 25χλμ και η πρόσβαση στην Αττική οδό γίνεται εύκολα μέσω της Λεωφόρου Λαυρίου.

O Κωδ. Ακινήτου είναι LF234. Τηλεφωνήστε τώρα στο 6971850281 αν ενδιαφέρεστε για την αγορά του.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
LF234 - 18/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
154 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 530.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2021
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή