Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Άγιος Γεώργιος
  • € 80.000
  • 640
Περιγραφή
Ένα κομμάτι γης που αγγίζει την εκπληκτική ομορφιά της Ασπροβάλτας και προσφέρει την ιδανική ευκαιρία για την κατασκευή του ονείρου σας! Αυτό το οικόπεδο 640 τ.μ, εντός σχεδίου πόλεως, αποτελεί τον ιδανικό χώρο για την κατασκευή μονοκατοικίας ή ενοικιαζόμενων δωματίων.

Επιφάνεια: 640 τ.μ
Σχεδίο Πόλεως: Ναι
Συντελεστής Δόμησης: 0,4
Άρτιο και Οικοδομήσιμο
Κατάλληλο για Μονοκατοικία ή Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Αυτό το πανέμορφο οικόπεδο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, περίπου 600 μέτρα, από τα καταγάλανα νερά της Ασπροβάλτας. Η εύκολη πρόσβαση προς τη θάλασσα και το κέντρο της πόλης καθιστά το οικόπεδο αυτό ιδανικό για εκείνους που αναζητούν τη συνδυασμένη εμπειρία της ηρεμίας και της άνεσης.

Με συντελεστή δόμησης 0,4, έχετε την ελευθερία να δημιουργήσετε μια εξαιρετική κατοικία ή ακόμη και έναν χώρο ενοικιαζόμενων δωματίων, προσφέροντας έναν παράδεισο για τους επισκέπτες σας.

Η εταιρεία μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τα όνειρά σας, αναλαμβάνοντας την κατασκευή του ακινήτου που επιθυμείτε. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να δημιουργήσετε ένα ολοκαίνουριο σπίτι ή ενοικιαζόμενα δωμάτια σε έναν ειδυλλιακό τόπο κοντά στη θάλασσα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες και να ξεκινήσετε το ταξίδι σας προς τη δημιουργία του ονείρου σας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6206945 - 23/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
640 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 80.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή