Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Αρτέμιδα
  • € 530.000
  • 525
  • 3+
Περιγραφή
ΗΜΙΤΕΛΕΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΩΝ ΠΛΑΤΑΝΙΔΙΩΝ. Το συγκρότημα αποτελείται από 3 ζεύγη διώροφων κτιρίων(ΚΤΙΡΙΑ Α,Β,Γ) κι ένα ισόγειο κτίσμα μικρών διαστάσεων(ΚΤΙΡΙΟ Δ) αξιοποιώντας το μέγιστο ύψος της περιοχής (7.50μ.) και σε μεγάλα τμήματα επικαλύπτεται με τετράριχτες κεραμοσκεπείς στέγες.
Η είσοδος γίνεται από την πλευρά του βασικού δρόμου πρόσβασης(δημοτικό
δρόμο) και το συγκρότημα αναπτύσσεται παράλληλα προς το βορειοανατολικό όριο του οικοπέδου με σκοπό να είναι στραμμένο προς τη θέα(θάλασσα).
Τα δύο ζεύγη κτιρίων καλύπτουν τα οχτώ από τα δέκα διαμερίσματα, ενώ το τρίτο
ζεύγος φιλοξενεί δύο διαμερίσματα, τη reception, τον χώρο καθιστικού-τηλεόρασης και τους βοηθητικούς χώρους(w.c κοινού, λινοθήκη, αποθήκη και πλυντήριο σιδερωτήριο). Τα διαμερίσματα είναι έτσι μελετημένα, ώστε να αξιοποιούν τις οπτικές δυνατότητες της θέσης του οικοπέδου, ενώ η reception βρίσκεται στο βάθος του συγκροτήματος, που ωστόσο έχει οπτική σχέση με το σύνολο του οικοπέδου.
Η κατακόρυφη επικοινωνία εξυπηρετείται από ένα κεντρικό κλιμακοστάσιο ανά
ζεύγος κτιρίων.
Το τέταρτο κτίριο του συγκροτήματος(καφέ-αναψυκτήριο) φιλοξενεί το
παρασκευαστήριο και το bar που έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες με τραπέζια που αναπτύσσονται στον υπαίθριο χώρο του οικοπέδου.
Πώληση, Κτίριο Επαγγελματικών Χώρων, Μπάνια: 20, Εμβαδόν: 525 τ.μ., Δωμάτια: 20, Έτος κατασκευής: 2008, Αποθήκη, Θέση στάθμευσης, Όροφος: Ισόγειο, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Δορυφορική κεραία, Διαμπερές, Φωτεινό, Τύπος δαπέδων: Μάρμαρο, Επιφάνεια oικοπέδου: 1046.80 τ.μ., Eπίπεδα: 2, Θέρμανση: Χωρίς θέρμανση, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ημιτελές, Με εξοπλισμό, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Ρεύμα: Τριφασικό
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
418079 - 23/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
525 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 530.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή