Δυάρι Σχολείου 6, ΕΡΤ, Αγία Παρασκευή

Αγία ΠαρασκευήΣχολείου 6
  • € 1.280/μήνα
  • 2
  • 100
  • 1
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή

Διευκολύνετε τη διαδικασία εύρεσης και ενοικίασης διαμερίσματος, επιλέγοντας ένα από τα επιπλωμένα διαμερίσματά μας για τη διάρκεια που επιθυμείτε. Ευέλικτη μίσθωση διάρκειας από ένα μήνα μέχρι ένα έτος ή και περισσότερο.


Προσαρμόζουμε τις τιμές μας ανάλογα με τη διάρκεια μίσθωσης. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί βάσει της ημερομηνίας έναρξης και λήξης της μίσθωσης.


Η τιμή για αυτό το διαμέρισμα ξεκινά από 1,280€* / μήνα. Επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας και εισάγετε τις ημερομηνίες διαμονής σας για να δείτε ενημερωμένες τιμές για τη συγκεκριμένη κράτησή σας.



Κλείστε αυτό το διαμέρισμα online!


https://www.theblueground.com/furnished-apartments-athens-greece/north-agia-paraskevi-1050?utm_source=classified-4



Νιώσε σαν στο σπίτι σου, όπου και αν επιλέξεις να μείνεις με την Blueground. Θα λατρέψεις αυτό το κομψά επιπλωμένο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, για τη διακόσμησή του, την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και το όμορφο καθιστικό του. Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, κοντά σε όλα όσα έχει να σου προσφέρει η Αγία Παρασκευή!



Ο χώρος


Σε αυτό το άνετο Blueground διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, θα βρεις ένα χώρο προσεκτικά σχεδιασμένο και πλήρως εξοπλισμένο με έπιπλα μοναδικού design και ηλεκτρικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας.


Νιώσε όμορφα και χαλαρά στο νέο σου σπίτι κάθε στιγμή. Και όταν θα θες να διασκεδάσεις, μπορείς να βγεις και να αφεθείς στον παλμό της Αγίας Παρασκευής ή να φέρεις τη διασκέδαση σπίτι, με τα ασύρματα ηχεία ή τη smart TV.



Διαρρύθμιση δωματίων ύπνου



Υπέρδιπλο κρεβάτι: 160 εκ.

Διπλό κρεβάτι: 140 εκ.

Παροχές κτιρίου



  • Ασανσέρ

  • Πλυντήριο

  • Θέση στάθμευσης



Άφιξη και συνεχής υποστήριξη πελατών


Θα σε υποδεχτεί κάποιο μέλος της ομάδας της Blueground ή θα σου δοθούν οδηγίες για να κάνεις μόνος σου check-in.


Κατά τη διάρκεια της διαμονής σου, η ομάδα μας θα είναι διαθέσιμη για να σε βοηθήσει με οτιδήποτε χρειαστείς. Μέσω της ειδικής mobile εφαρμογής της Blueground έχεις συνεχή υποστήριξη, ενώ μπορείς ακόμη να προγραμματίσεις υπηρεσίες καθαρισμού, συντήρησης ή επισκευής, με το πάτημα ενός κουμπιού.



Ιδανική τοποθεσία


Η Αγ. Παρασκευή είναι μια γειτονιά που βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα της Αθήνας, μόλις 9 χλμ. από το κέντρο της πόλης. Φιλοξενεί το Deree College, το οποίο είναι μέρος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος (ACG). Η περιοχή είναι ιδανική για ζευγάρια και οικογένειες καθώς είναι γνωστή για τα πράσινα τοπία της. Εξυπηρετείται από το σταθμό του μετρό “Αγ. Παρασκευή”.

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1050 - 20/05/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 1.280/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1979
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή