Ξενοδοχείο προς Πώληση

ΑφέτεςΑφυσσος, Ελλάδα
  • € 1.700.000
    € 1.900.000(-10,5%)
  • 646
  • 3+
Περιγραφή

Πωλείται, κατά αποκλειστικότητα από το μεσιτικό γραφείο της RE/MAX και τον συνεργάτη Παπαδημητρίου Θωμά, σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα τεσσάρων (4) αστέρων στον τουριστικό οικισμό της Αφήσσου στη Μαγνησία!

Βρίσκεται στη θέση Μεσονήσι, ακριβώς πάνω από την Άφησσο, σε απόσταση μόλις 1 χιλιομέτρου από την παραλία! Προσφέρει απεριόριστη και ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, καθώς η θέση του είναι αμφιθεατρική! Πρόκειται για σύγχρονες εγκαταστάσεις, με έτος κατασκευής το 2010 (άδεια οικοδομής 2009) και υψηλή ενεργειακή κλάση Β!

Αποτελείται από τέσσερις κτηριακές εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 646,26 τ.μ. συν ημιϋπόγειους κύριους και βοηθητικούς χώρους 319,05 τ.μ. εντός οικοπέδου 2.900,91 τ.μ.! Οι τρεις βασικές κτηριακές εγκαταστάσεις, συνολικού εμβαδού 512,14 τ.μ., υπάγονται στη Β ενεργειακή βαθμίδα! Περιλαμβάνουν τα δέκα δωμάτια που απευθύνονται στη φιλοξενία των πελατών, τον χώρο εστίασης, την υποδοχή και άλλους χώρους (δωμάτια προσωπικού, αποθήκες, ιματιοθήκες κ.α). Η τέταρτη εγκατάσταση είναι μία αυτοτελής μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων 114,85 τ.μ. με πανοραμική θέα στη θάλασσα και γεωθερμική ενδοδαπέδια θέρμανση. Επικοινωνεί μέσω υπόγειου τούνελ με την παραγωγή της κουζίνας για άμεση εξυπηρέτηση των θαμώνων! Το τζακούζι βρίσκεται σε ένα αυτοτελές κτίσμα 19,27 τ.μ. Εκεί, μπορεί κανείς να απολαύσει τις υπηρεσίες του δωματίου έχοντας θέα στη θάλασσα! Η σάουνα, η αίθουσα σπα και η αίθουσα χαλάρωσης και μασάζ βρίσκονται στο ημιϋπόγειο του Α κτηρίου. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν στρώμα cocomat και τα περισσότερα έχουν τζάκι και κουζίνα, ενώ είναι σχεδιασμένα με σύγχρονη αισθητική. Γενικότερα, ο εξοπλισμός όλων την κτηρίων έχει ανανεωθεί ολικώς το 2022. Έχουν νότιο προσανατολισμό και πρόσοψη με τζαμαρία για να χαρίζουν θέα στον Παγασητικό! Είναι πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και τις μικροσυσκευές.

Όλες οι εγκαταστάσεις διαθέτουν καινούργια ενεργειακά ξύλινα κουφώματα με διπλά τζάμια και σίτες, δάπεδο από πλακάκι, ηλιακό θερμοσίφωνα, τέντες και κλιματιστικά. Το ακίνητο προστατεύεται από συναγερμό και κάμερες ασφαλείας, ενώ παρέχεται πρόσβαση για ΑμΕΑ, όπως και δέκα ανοιχτές θέσεις στάθμευσης. Ο χώρος εστίασης είναι πλήρως εξοπλισμένος με όλα όσα απαιτούνται για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Ακριβώς δίπλα στον χώρο εστίασης, βρίσκεται μια μεγάλη και πανέμορφη πισίνα από όπου μπορεί κανείς ανεμπόδιστα να αγναντεύει τη θάλασσα! Η περίφραξη είναι περιμετρική και πετρόκτιστη, ενώ οι κοινόχρηστοι εξωτερικοί χώροι είναι πλακόστρωτοι.

Η Άφησσος βρίσκεται στην καρδιά του Παγασητικού κόλπου, με τεράστιο τουριστικό ενδιαφέρον και όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες. Απέχει μόλις 26 χιλιόμετρα από την πόλη του Βόλου και 50 χιλιόμετρα από το διεθνές αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου. Παράλληλα, το ξενοδοχείο βρίσκεται πολύ κοντά στον γραφικό οικισμό Αφέτες.

Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας, Παπαδημητρίου Θωμάς. Τηλέφωνο: 6974896450, email: papadimitriou@remaxdomi.gr , διεύθυνση: Κ. Καρτάλη 1 – Θέλετε να σας συμβουλεύσουμε για την καλύτερη αξιοποίηση του ακινήτου σας; Χρειάζεστε διεύρυνση των εν δυνάμει αγοραστών; Προτίθεστε να αναθέσετε το ακίνητό σας στους πλέον επαγγελματίες; Σκοπεύετε να βρείτε το καλύτερο ακίνητο για αγορά ή ενοικίαση; Ψάχνετε για την καλύτερη, οικονομικά, λύση; Ενδιαφέρεστε να επενδύσετε στον τομέα των ακινήτων; Ελάτε σε εμάς, πάρ’ τε μας τηλέφωνο. Προσφέρουμε τις υψηλότερες κτηματομεσιτικές υπηρεσίες, μέσα σε κλίμα αλληλοεκτίμησης και εμπιστοσύνης. Δώσ’ τε στο ακίνητό σας αυτό που του αξίζει!!! Βρείτε το καλύτερο ακίνητο, στην καλύτερη τιμή!!!

Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
25300-9922 - 24/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
646 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 1.700.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή