Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, Κέντρο, Σέρρες

Σέρρες
  • € 55.000
  • 2
  • 48
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Σε μία ήσυχη γειτονιά, ανακαλύψτε μια μοναδική μεγάλη γκαρσονιέρα με σαλόνι, wc και υπνοδωμάτιο που συνδυάζει άνεση και στυλ. Με αυτόνομη τηλεθέρμανση και δύο air condition, αυτό το επιπλωμένο κατάλυμα είναι ιδανικό για εκείνους που επιζητούν την τέλεια θερμοκρασία καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Τα διπλά τζάμια και η θέση προσόψεως διασφαλίζουν την ησυχία και την ασφάλεια, ενώ η ενεργειακή κλάση Δ επιβεβαιώνει την περιβαλλοντική του απόδοση. Η ανατολική τοποθεσία προσφέρει φυσικό φως, δημιουργώντας ένα φωτεινό και ευάερο περιβάλλον.

Aυτή η μεγάλη γκαρσονιέρα προσφέρει μια ευρύχωρη βεράντα όπου μπορείτε να απολαύσετε τις όμορφες πρωινές στιγμές και τον αγαπημένο σας καφέ. Οι τέντες προσφέρουν σκιά και προστασία από τον ήλιο, καθιστώντας τη βεράντα έναν ιδανικό χώρο για χαλάρωση και ψυχαγωγία.

Ο δεύτερος όροφος προσφέρει ένα υπέροχο περιβάλλον, ενώ η βολική τοποθεσία του καταλύματος το καθιστά ιδανικό για όσους αναζητούν την άνεση και την προσβασιμότητα σε όλες τις ανέσεις. Απολαύστε μια ζωή άνετη και ευχάριστη σε αυτήν την πανέμορφη γκαρσονιέρα με όλες τις παροχές που χρειάζεστε.

Μεγάλη γκαρσονιέρα με σαλοκουζίνα, WC, και υπνοδωμάτιο. Αυτόνομη τηλεθέρμανση. Επιπλωμένο. 2 air condition. Διπλά τζάμια. Προσώψεως. Μπροστά. Ενεργειακή κλάση Δ. Ανατολικόμεσυμβρινό. Μεγάλη Βεράντα. Τέντες. Όροφος 2ος.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6210397 - 23/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
48 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 2 μπάνια
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 55.000
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1986
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή