Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΊλιονΧρυσηίδος 60, Ίλιον 13122
  • € 110.000
  • 151
Περιγραφή
ΊΛΙΟΝ(ΚΕΝΤΡΟ) - ΔΙΑΤΊΘΕΤΑΙ ΟΙΚΌΠΕΔΟ 151τ.μ. Το οικόπεδο βρίσκεται εντός σχεδίου είναι άρτιο και οικοδομήσιμο με περιθώριο οικοδομήσιμης περιοχής τα 241 τ.μ. Διαθέτει πρόσοψη 12μ. Είναι γωνιακής προβολής και με επίπεδο έδαφος.
Χαρακτηριστικά: Συντελεστής δόμησης: 1,6, Συντελεστής κάλυψης :0,60.
Βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο καθώς εδρεύει σε πυκνοκατοικημένη και ήσυχη γειτονιά με πολύ άμεση πρόσβαση σε μέσα μαζικής μεταφοράς, εμπορικά καταστήματα και χώρους εστίασης. Διαθέτει πρόσβαση σε κεντρικό δρόμο και βρίσκεται πολύ κοντά σε πεζόδρομο και πλατεία ιδιαίτερης ομορφιάς.
Το Ίλιον είναι δήμος στο δυτικό τομέα Αθηνών, Αττικής και συνορεύει με την Πετρούπολη, το Περιστέρι και τους Άγιους Ανάργυρους. Έχει ευχάριστες γειτονιές με πολλές πλατείες και χώρους πρασίνου, κεντρικούς εμπορικούς δρόμους, σχολεία και εύκολη πρόσβαση στους γειτονικούς δήμους αλλά και στο μετρό με πληθώρα αστικών συγκοινωνιών. Στο Ίλιον τα τελευταία χρόνια κεντρικές αρτηρίες πλαισιώνονται με ποδηλατοδρόμους, χαρίζοντας φαρδιά πεζοδρόμια φιλικά στους κατοίκους της περιοχής, που φυσικά ενισχύουν και την κινητικότητα στις τοπικές αγορές.
***Η διεύθυνση είναι ενδεικτική της θέσης του ακινήτου και όχι η πραγματική.***
Η μεσιτική αμοιβή για τις μισθώσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων είναι ένα μίσθωμα + Φ.Π.Α ενώ για τις πωλήσεις ακινήτων η μεσιτική αμοιβή είναι 2% + Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 1000€ + Φ.Π.Α.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012.
Τα στοιχεία των αγγελιών στηρίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στην εταιρία μας.
Η εταιρία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.
Για επιπλέον πληροφορίες για τα ακίνητά μας μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας
www.lekkasrealestate.gr
καθώς και την κεντρική ιστοσελίδα μας
www.lekkasg.gr
Εmail: info@lekkasg.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6211383 - 27/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
151 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 110.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή