Τριάρι πρώτος όροφος, Κέντρο Παλαιό Μενίδι, Αχαρνές

Αχαρνές
  • € 166.000
    € 176.000(-5,7%)
  • 4
  • 114
  • 2
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Σε κεντρικό σημείο στο Παλαιό Μενίδι και σε ήσυχη γειτονιά, βρίσκεται αυτό το άνετο διαμέρισμα 1ου ορόφου.
Μπαίνοντας συναντάμε τη μεγάλη και ηλιόλουστη σαλονοτραπεζαρία, που βρίσκεται σε ενιαίο χώρο με την κουζίνα. Το όμορφο και μεγάλο τζάκι κοσμεί το χώρο και προσφέρει ζεστασιά και θαλπωρή. Προχωρώντας συναντάμε τα 3 υπνοδωμάτια, καθώς και ένα μεγάλο μπάνιο και ένα W.C.
Το διαμέρισμα είναι διαμπερές και διαθέτει μεγάλα μπαλκόνια. Επιπλέον η θέση στάθμευσης αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα του ακινήτου.
Το διαμέρισμα είναι ιδανικό για οικογένειες που αναζητούν την ηρεμία και την άνεση.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Ο Δήμος Αχαρνών βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά της Αττικής σε απόσταση 12 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, στους πρόποδες του Όρους Πάρνηθα.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Οι Αχαρνές (γνωστές και ως Μενίδι) στο σύνολό τους συνιστούν ένα αστικό τοπίο εξαιρετικού ενδιαφέροντος. Οι Αχαρνές είναι ένας από τους μεγαλύτερους σε έκταση δήμους του νομού και ένας από τους σημαντικότερους σε σχέση με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 καθώς εκεί βρίσκεται το Ολυμπιακό Χωριό. Επίσης, υπάρχουν πολλά κλειστά γυμναστήρια και Δημοτικά γήπεδα Ποδοσφαίρου. Οι Αχαρνές είναι μία πόλη και αναπτύσσεται πλέον ταχύτατα αξιοποιώντας τις δυνατότητες που της παρέχουν τα μεγάλα Ολυμπιακά έργα που έγιναν στην περιοχή, αλλά και τις νέες εντάξεις στο σχέδιο πολλών περιοχών του Δήμου. Είναι μία πόλη με σημαντικά ιστορικά χαρακτηριστικά και ισχυρές πολιτιστικές παραδόσεις καθώς διαθέτει πολιτιστικά κέντρα, θέατρα, και άλλους καλλιτεχνικούς οργανισμούς αλλά και μία πληθώρα από σχολεία και άλλα κέντρα εκπαίδευσης.
Προσβασιμότητα: Ο σταθμός του Προαστιακού Σιδηρόδρομου που διαθέτει η περιοχή, προσφέρει γρήγορη πρόσβαση καθώς απέχει μόλις 30 λεπτά από το λιμάνι του Πειραιά και περίπου 35 λεπτά από το αεροδρόμιο. Επίσης, η περιοχή εξυπηρετείται από αρκετές λεωφορειακές γραμμές συγκοινωνίας που ενώνουν την περιοχή με το βόρειο κομμάτι της πρωτεύουσας ενώ με το αυτοκίνητο η απόσταση είναι μόλις 30 λεπτά.
Επενδυτική Δυναμική: Στην περιοχή σχεδιάζονται και υλοποιούνται μια σειρά από σημαντικές επενδύσεις, οι οποίες διασφαλίζουν προϋποθέσεις για τη δημιουργία νέων οικονομικών δραστηριοτήτων και την ανάκαμψη υπάρχουσων διασφαλίζοντας πολύ σημαντικά οφέλη για την τοπική οικονομία και κοινωνία.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UHW0 - 10/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
114 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 166.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή