Duplex Δρέπανος, Δρέπανο, Ασίνη

ΑσίνηΔρέπανος
  • € 450.000
  • 5
  • 221
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Σε μια ήσυχη τοποθεσία, μόλις λίγα λεπτά από τον οικισμό του Δρεπάνου διατίθεται προς πώληση νεόδμητη μεζονέτα τριών (3) ορόφων εμβαδού 221 τ.μ.
με οικόπεδο συνολικού εμβαδού 2 στρεμμάτων.
Το πρώτο επίπεδο αποτελείται από ένα ενιαίο και φωτεινό χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας και ένα  χώρο κουζίνας πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις σύγχρονες και απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές.
Διαθέτει επίσης πρόσβαση στον άριστα διαμορφωμένο κήπο με σκεπαστό αίθριο και πισίνα.
Το πρώτο επίπεδο αποτελείται επίσης από βοηθητικούς χώρους συνολικού εμβαδού 51,74 τ.μ τα οποία αφορούν βοηθητικό δωμάτιο-αποθήκη με ράφια και εντοιχισμένες ντουλάπες και ένα πλήρως εξοπλισμένο λεβητοστάσιο που περιέχει τον κεντρικό λέβητα πετρελαίου, μια δεξαμενή ντίζελ, δεξαμενή για εφεδρικό νερό καθώς και τις δεξαμενές του ηλιακού θερμοσίφωνα.
Το δεύτερο επίπεδο συνολικού εμβαδού 55,95 τ.μ αποτελείται από ένα διάδρομο που οδηγεί σε ένα ευρύχωρο και φωτεινό υπνοδωμάτιο με εντοιχισμένες ντουλάπες καθώς και σε ένα σαλόνι με πρόσβαση σε βεράντα με πανοραμική θέα στην θάλασσα και στον κήπο του ακινήτου.
Το τρίτο επίπεδο με εμβαδό 50,04 τ.μ αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα είναι master καθώς και από ενα ξεχωριστό W.C.Και τα δυο υπνοδωμάτια έχουν πρόσβαση σε μπαλκόνι.
Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του ακινήτου είναι ο προσεχτικά και περίτεχνα διαμορφωμένος εξωτερικός του χώρος στο οποίο βρίσκεται και η πισίνα εμβαδού 26,25 τ.μ.Ο χώρος του κήπου διαθέτει επίσης εξωτερική κουζίνα και εξωτερικό ντουζ με ζεστή και κρύα παροχή νερού.
Το ακίνητο διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, ηλεκτρικά ρολά και μπαλκονόπορτές, πόρτα ασφαλείας, κλιματισμό, κεντρική θέρμανση πετρελαίου, κάμερες ασφαλείας, ηλιακό θερμοσίφωνα, φωτισμό με αλλαγή χρώματος και αισθητήρα ασφαλείας και ρυθμιζόμενο αυτόματο εξωτερικό φωτισμό.
Επιπλέον περιλαμβάνονται με το ακίνητο όλες οι νέες κουρτίνες και περσίδες μαζί με όλες τις εντοιχισμένες συσκευές κουζίνας Bosch και τη βρύση Grohe με την παροχή βραστού νερού στην κουζίνα.
Η μεζονέτα είναι προσφάτως ανακαινισμένη το 2021 με βάση όλα τα σύγχρονα πρότυπα με ιδιαίτερη προσοχή στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση έτσι ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα από τις τοπικές αυξομειώσεις τάσεις ρεύματος και τους κεραυνούς.
Το παρόν ακίνητο αποτελεί ιδανική επιλογή για μόνιμη ή παραθεριστική κατοικία. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ακίνητο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία με πανοραμική θέα στην θάλασσα και στον καταπράσινο κάμπο της περιοχής.
Ασίνη, Δρέπανο: Πωλείται νεόδμητη , ανακαινισμένη διαμπερής γωνιακή Μεζονέτα 221τ.μ.
σε 2000τ.μ.
οικόπεδο πολυτελείας σε ισόγειο 3 επιπέδων με ατομική θέρμανση πετρελαίου.
Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια εκ των οποίων τα 1 είναι master, 1 κουζίνα, 2 σαλόνια, Κήπο, αποθήκη και 3 μπάνια.
Είναι επιπλωμένη, εξοπλισμένη, με ηλεκτρικές συσκευές, βαμμένη και διαθέτει ωραία θέα, πισίνα, κουφώματα αλουμινίου, πόρτα ασφαλείας, 2 εσωτερικές θέσεις στάθμευσης, ενεργειακή κλάση Δ, δάπεδα από πλακάκι, σίτες, συναγερμό, ηλιακό θερμοσίφωνα.
Είναι ιδανική για οικογένειες και επιτρέπονται τα κατοικίδια.
Τιμή 450.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #1767
Μεσιτικό γραφείο: Αργολική ΜεσιτικήNαύπλιο: Μπουμπουλίνας 19Τηλέφωνα: 27520 99099 / 6977667844email: argoliki.mesitiki@gmail.comΓια περισσότερα ακίνητα στον νομό Αργολίδας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του γραφείου μας: www.argolikimesitiki.gr
 
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1767 - 11/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
221 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 450.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2018
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή