Duplex 285 τμ, Γαργηττός, Γέρακας

Γέρακας
  • € 495.000
  • 5+
  • 285
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Eξαιρετικής κατασκευής μεζονέτα του 2004, 4 επιπέδων, συνολικού εμβαδού 285 τμ, σε όμορφη περιοχή στο Γέρακα. Στο ισόγειο υπάρχει μεγάλο σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα και WC. Στον 1ο όροφο υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα master, κι ένα επιπλέον μπάνιο ενώ στη σοφίτα υπάρχει σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο, αποθήκη και ένα ακόμα μπάνιο. Στο υπόγειο υπάρχει αίθουσα μηχανισμού του ασανσέρ, σαλόνι, δωμάτιο, μπάνιο καθώς και μία κλειστή θέση στάθμευσης. Η οικία διαθέτει αντλία θερμότητας και δύο μικρούς κήπους μπροστά και πίσω καθώς και μπάρμπεκιου ενώ υπάρχει ασανσέρ, το οποίο πηγαίνει από το υπόγειο έως τον πρώτο όροφο.
Η τοποθεσία του είναι εξαιρετική καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στις αγορές του Γέρακα και του Πατήματος Χαλανδρίου ενώ τα δωμάτια έχουν θέα στην Πεντέλη.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Ο Γέρακας είναι δημοτική κοινότητα και έδρα του Δήμου Παλλήνης της Περιφερειακής ενότητας Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής, ανήκει στο Βορειοανατολικό άκρο του Πολεοδομικού Συγκροτήματος της Αθήνας, και αποτελεί Βόρειο Προάστιο των Αθηνών. Ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 30.000, η έκταση σε 11 τ.χμ. και η πυκνότητα σε 2.722 κάτοικοι ανά τ.χμ. σύμφωνα με την απογραφή του 2011. Γνωστές συνοικίες του Γέρακα είναι ο Γαργηττός, ο Σταυρός κι η Μπαλάνα. Συνορεύει με την Αγία Παρασκεύη, την Πεντέλη και το Χαλάνδρι.
Πρόκειται για ένα προάστιο που παρουσιάζει ραγδαία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Με τη διέλευση δε της Αττικής Οδού και του μετρό, άλλαξε άρδην χαρακτήρα,σε αστική περιοχή των Αθηνών με ταυτόχρονο εκσυγχρονισμό των υποδομών του.
Στο βορειοδυτικό τμήμα της περιοχής βρίσκεται ο λόφος Κουφού (στις υπώρειες του αστεροσκοπείου) στα σύνορα με τον πεντελικό οικισμό του Αγίου Δημητρίου. Ο Γέρακας δομείται με γρήγορους ρυθμούς μετά την εγκατάσταση του σταθμού του μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας, χωρίς ωστόσο να χάνει την αστική ομορφιά του. Τα σπίτια δια νόμου κατσκευάζονται μόνο με κεραμοσκεπές, υπάρχουν πολλά πάρκα και γενικότερα αποτελεί ένα όμορφο περιβάλλον για οικογένειες με παιδιά.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UWVW - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
285 m²
δωμάτια
5+ (7 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 495.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή