Δυάρι Δοϊράνης, 1, Κέντρο, Κομοτηνή

ΚομοτηνήΔοϊράνης, 1
  • € 145.000
  • 3
  • 85
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Το ακίνητο, επιφάνειας 86,5 τ.μ. βρίσκεται πίσω από τα δικαστήρια της πόλης, στον 4ο όροφο, και κατασκευάστηκε το 2010. Διαθέτει ιδανικό προσανατολισμό νοτιοδυτικό, ενώ η διαμπερής διάταξη του εξασφαλίζει άφθονο φως και ευχάριστο κλίμα σε όλους τους χώρους.

Τα εσωτερικά χαρακτηριστικά του διαμερίσματος αποτελούνται από δύο υπνοδωμάτια, με επιφάνειες 12,5 και 9 τ.μ., συνοδευόμενα από μία εντοιχισμένη ντουλάπα. Το ευρύχωρο μπάνιο προσφέρει άνετη ατμόσφαιρα σε επιφάνεια 5 τ.μ., ενώ η σαλονοκουζίνα, με επιφάνεια 31,5 τ.μ., αποτελεί το επίκεντρο της καθημερινότητάς σας, προσφέροντας λειτουργικότητα και άνεση.
Το διαμέρισμα διαθέτει πόρτα ασφαλείας και κουφώματα αλουμινίου που εξασφαλίζουν ένα ενεργειακά αποδοτικό, ζεστό και υγιεινό περιβάλλον διαβίωσης. Επίσης, προσφέρει πολλαπλές αποθηκευτικές λύσεις, με πατάρι και αποθήκη 2,5 τ.μ. που μπορεί να μετατραπεί σε WC.
Επιπλέον, δύο μεγάλα μπαλκόνια επιφάνειας 14 και 12 τ.μ. αντίστοιχα, προσφέρουν αναζωογονητικές στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης, με θέα στην οροσειρά της Ροδόπης. Οι γειτονικές κατασκευές βρίσκονται ήδη χαμηλότερα από το διαμέρισμα, οπότε δεν θα προκαλέσουν πρόβλημα στο κλείσιμο της θέας.

Τέλος, το διαμέρισμα διαθέτει πάρκινγκ και αποθηκευτικό χώρο στο υπόγειο της πολυκατοικίας 7 τ.μ., ενώ υπάρχει επίσης δυνατότητα εγκατάστασης φυσικού αερίου και τζακιού, προσδίδοντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στο ακίνητο.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 6987291419.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6212401 - 31/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
85 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 145.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης