Μονοκατοικία βίλα Σκαφιδάκι, Σκαφιδάκι, Λέρνα

ΛέρναΣκαφιδάκι
  • € 850.000
  • 4
  • 390
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή

Σε μια καταπρασινη περιοχη της Αργολιδας , κοντα στην Παραλια των Μυλων, με εξαιρετικη θεα στον Αργολικο Κολπο, πωλειται πολυτελης νεοκλασσικη Βίλλα, 265τμ με 130τμ υπογειο, ιδιαιτερης αρχιτεκτονικης αισθητικης, σε δικο της διαμορφωμενο περιβαλλοντα χωρο, 8500τμ .Tιμη πωλησης 1.000.000 Μια πολυτελης κατοικια, σε μια ξεχωριστη τοποθεσια με υπεροχη θεα και ευκολη προσβαση στο παραλιακο δρομο , και τις κοντινες παραλιες.Βρισκεται σε αποαταση 10 χλ από το Ναυπλιο και 1000μ από την θαλασσα.
Το πρωτο επιπεδο, υπογειο 80τμ που συνδεεται με εσωτερικη σκαλα με το ισογειο,Επισης στο επιπεδο αυτό υπαρχει θεση σταθμευσης.
Το δευτερο επιπεδο , υπερυψωμενο ισογειο, 130τμ , αποτελειται από έναν ενιαιο χωρο καθιστικου- σαλονιου με τραπεζαρια με παρκε πατωματα από ξυλο ιροκο, μαρμαρινο τζακι και ξεχωριστη κουζινα.Επισης υπαρχει ένα ευρυχωρο μπανιο εξοπλισμενο με επιλεγμενα ειδη υγιεινης.Ολος ο οροφος περιβαλεται από μεγαλα παραθυρα και πορτες που οδηγουν στις μεγαλες βεραντες του οροφου οπου μπορεις να απολαυσεις μια υπεροχη θεα στο διαμορφωμενο κηπο της μονοκατοικιας με καλλωπιστικά φυτα και οποροφωρα δεντρα, φοινικες , καθως επισης και στον Αργολικο Καμπο και στην Θαλασσα.Στο ιδιο επιπεδο υπαρχει επισης έναυπνοδωματιο- ξενωνας με δικο του μπανιο Τριτο επιπεδο, 130 τμ ¨Μια πολυτελης σκαλα, με πενδυση από ξυλο ιροκο οδηγει στον επανω οροφο, που αποτελειται από το κυριο ( master) υπνοδωματιο , με μαρμαρινο τζακι, και ιδιωτικο μπανιο.Το δωματιο είναι ιδιαιτερα φωτεινο και ευρυχωρο, με μεγαλα παραθυρα και μπαλκονοπορτες που οδηγουν σε δικη του βεραντα οπου μπορεις να χαλαρωσεις απολαμβανοντας την ησυχια και την θεα στο καταπρασινο Αργολικο καμπο.στο ιδιο οροφο υπαρχουν επισης δυο επιπλεον υπνοδωματια με δικα τους μπαλκονια και ένα μπανιο.
Η μονοκατοικια είναι σχεδιασμενη με προδιαγραφες πολυτελους μονιμης κατοικιας και διαθετει ολες τις συγχρονες ανεσεις και παροχες .
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση. Τα χαρακτηριστικά και η περιγραφή του ακινήτου έχουν αναρτηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που παρέχονται από τον ιδιοκτήτη.

Μεσιτικό γραφείο: Αργολική Μεσιτική

Nαύπλιο: Μπουμπουλίνας 19

Τηλέφωνα: 27520 99099 / 6977667844 

email: argoliki.mesitiki@gmail.com

Για περισσότερα ακίνητα στον νομό Αργολίδας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του γραφείου μας: www.argolikimesitiki.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
arg2369 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
390 m²
δωμάτια
4 υπνοδωμάτια, 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 850.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1993
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή