Μονοκατοικία βίλα Επ. Οδός 28-Ιεράπετρας-Σητείας 72200, Κέντρο, Ιεράπετρα

ΙεράπετραΕπ. Οδός 28-Ιεράπετρας-Σητείας 72200
  • € 3.600.000
  • 5+
  • 580
  • 3+
Περιγραφή
Πωλείται βίλα υπερπολυτελείας 580τ.μ στην περιοχή Ιεράπετρα, Κρήτης.

Η βίλα αυτή είναι ένα πολυτελές κατάλυμα που κατασκευάστηκε το 2016 από πολύ γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο με έδρα την Ελλάδα - Αγγλία & Γερμανία, σε ένα οικόπεδο 3 στρεμμάτων, περίπου 3 χιλιόμετρα έξω από την πανέμορφη πόλη της Ιεράπετρας, στην Κρήτη. Η τοποθεσία της είναι ιδανική, με την παραλία να βρίσκεται μόλις 120 μέτρα μακριά και μια απίστευτη θέα προς το Λιβυκό Πέλαγος και το νησί της Χρυσής. Το οικόπεδο παρέχει επίσης ευκολία πρόσβασης, με έναν κοινόχρηστο δρόμο που συνδέεται απευθείας με τον κεντρικό δρόμο. Εκτός από την άνετη και πολυτελή διαμονή, οι επισκέπτες μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση σε πολλές εγκαταστάσεις,, πολυτελή ξενοδοχεία, εμπορικά καταστήματα, αρτοποιείο, φαρμακεία και στάση λεωφορείου, καθιστώντας την διαμονή τους εδώ ακόμα πιο ευχάριστη και εύκολη.

Αποτελείται από 3 επίπεδα και ένα πανέμορφο κήπο με θέα την θάλασσα.

Α) Υπόγειο 101 τετραγωνικών μέτρων το οποίο διαθέτει ενιαίο χώρο, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, σαλόνι, μπάνιο και ένα παιδικό υπνοδωμάτιο με δύο κουκέτες. Επίσης διαθέτει playroom, αποθήκη, δωμάτιο με πλυντήριο και στεγνωτήριο & ντουλάπες.

Β) Ισόγειο 265 τετραγωνικών μέτρων το οποίο διαθέτει 3 υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο. Υπάρχει επίσης γραφείο που διέρχεται από τον εσωτερικό κήπο. Στο ένα υπνοδωμάτιο υπάρχει μια μοναδική βιβλιοθήκη.
Επίσης διαθέτει εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με τζακούζι, στον ίδιο χώρο υπάρχει σαλόνι, τραπεζαρία, εξοπλισμένη κουζίνα & μπάνιο. Στο σαλόνι υπάρχει τζάκι και όλη η περιοχή καλύπτεται από γυάλινη οροφή που προσδίδει μια τρομερή αίσθηση. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ξύλινο δάπεδο. Στο ισόγειο επίσης έξω από την πισίνα υπάρχει χώρος 80 τετραγωνικών μέτρων με θεά στην θάλασσα.

Γ) Πρώτος όροφος 160 τετραγωνικών μέτρων με εσωτερική κεντρική γέφυρα εισόδων και εσωτερικές ξύλινες σκάλες κάτω στο υπόγειο, ασανσέρ, μεγάλο σαλόνι με έπιπλα πολυτελείας, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, μπάνιο, μπιλιάρδο με εξαιρετική αισθητική και γυαλιστερή ντουλάπα στον χώρο υποδοχής. Οι τοίχοι καλύπτονται με μαύρο γρασίδι από την οροφή μέχρι το πάτωμα. Στον πρώτο όροφο υπάρχει επίσης μπαλκόνι 25 τετραγωνικών μέτρων με ανεμπόδιστη θέα στο Λυβικό Πέλαγος. Επίσης διαθέτει αποθήκη.

Η βίλα διαθέτει ηλεκτρική αυτονομία που καλύπτεται από φωτοβολταικό σύστημα NET METERINIG & πλήρες σύστημα ασφαλείας.

Πρόκειται για ένα μοναδικό ακίνητο σε μοναδικό οικόπεδο το οποίο διαθέτει εκπληκτικές επενδυτικές δυνατότητες σε τουριστική αξιοποίηση του. Ρωτήστε μας περισσότερες πληροφορίες όπως και για business plan που έχει διαμορφωθεί.

Τιμή 3.600.000 ευρώ.

Loyal Group Realty
Info@loyalgrouprealty.com
25th August 33, Heraklion, Crete
+30 6987700726
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6214163 - 14/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
580 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 4 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 3.600.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2016
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή