Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Σταγείρων - ΑκάνθουΣταγείρων - Ακάνθου
  • € 825.000
  • 750
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-779508 - Συγκρότημα διαμερισμάτων Προς Πώληση, όροφος: Ισόγειο, στην περιοχή: Σταγείρων - Ακάνθου - Ιερισσός. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 750 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 380 τ.μ.. Αποτελείται από:, ενώ διαθέτει 6 θέσεις στάθμευσης (6 Ανοιχτό). Έχει κατασκευαστεί το 2010. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Πετρέλαιο, ενώ επίσης διατίθεται Κλιματισμός, Καλοριφέρ, έχει κουφώματα Συνθετικά με Διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Υπο έκδοση και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι: Πολύ καλή, βρίσκεται κοντά σε Συγκοινωνίες, Πάρκο, Θάλασσα, Παραλία, Σχολείο, Πλατεία, Εκκλησία, Super Market, έχει θέα Ανοιχτωσιά και έχει Ανατολικομεσημβρινό, Ανατολικοδυτικό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Γωνιακό, Προσόψεως, Φωτεινό, Διαμπερές, Πανταχόθεν Ελεύθερο, είναι κατάλληλο για Επένδυση και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Ασανσέρ, Πόρτα Ασφαλείας, Μισθωμένο, Επιτρέπονται Κατοικίδια, Ησυχη γειτονιά. Τιμή: €825.000. Themida Real Estate
Για περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητό επικοινωνήστε μαζί μας .
Για περισσότερα ακίνητα επισκεφτείτε την σελίδα μας πατώντας στο logo του γραφείου .
Η Themida KGD Real Estate Management, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει άρτιες υπηρεσίες στον τομέα της διαχείρισης και εκτίμησης ακινήτων.
Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των ακινήτων και το πλούσιο χαρτοφυλάκιο που αποτελείται από αξιόλογα ακίνητα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης αλλά και σε όλη την Ελλάδα δίνει την ασφάλεια να διαπραγματευτούμε ,με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, οποιαδήποτε κτηματική συναλλαγή.
Το πελατολόγιο της εταιρίας επεκτείνεται στην ελληνική και διεθνή αγορά με σκοπό την πραγματοποίηση αγοραπωλησιών σε οικιακά, επαγγελματικά και επενδυτικά ακίνητα.
Η Themida Real Estate Management and associates προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που αφορούν το ακίνητο στα στάδια της αγοροπωλησίας.
Η μεσιτική αμοιβή του γραφείου μας στην πώληση ανέρχεται στο ποσοστό του 2% συν Φ.Π.Α.24% επί της πραγματικής τιμής του οριστικού συμβολαίου, εκτός από τα ακίνητα κάτω των 50.000 ευρώ η μεσιτική αμοιβή μας ανέρχεται στα 1000 ευρώ συν Φ.Π.Α 24% , ενώ η μεσιτική αμοιβή για ενοικίαση ανέρχεται στο ένα ενοίκιο συν Φ.Π.Α.24% .
Οι Σύμβουλοι Ακινήτων της Themida KGD Real Estate Management λειτουργούν σύμφωνα με την εγχώρια και Ευρωπαϊκή νομοθεσία περί μεσιτείας. Τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταγραφεί βάσει των πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας. Η διεύθυνση του ακινήτου δεν ειναι η πραγματική .
Για την υπόδειξη του ακινήτου απαιτείται υπόδειξη ταυτότητας και ΑΦΜ .
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
779508 - 04/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
750 m²
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 825.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή