Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Ναύπακτος
  • € 260.000
  • 844
Περιγραφή
Προς πώληση ένα εντυπωσιακό οικόπεδο 844 τ.μ. στο Ξηροπήγαδο Ναυπάκτου, προσφέροντας μια εξαιρετική ευκαιρία για εμπορική χρήση. Το οικόπεδο αυτό μπορεί να υποδεχτεί κατασκευή έως 400 τ.μ., καθιστώντας το ιδανικό για επιχειρηματική δραστηριότητα. Επιπλέον προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες για την κατασκευή διαμερισμάτων. Με τη δυνατότητα κατασκευής έως 400 τ.μ., μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το οικόπεδο για τη δημιουργία ενός συγκροτήματος διαμερισμάτων και επιχειρηματική επένδυση, προσφέροντας έναν σύγχρονο και άνετο χώρο διαβίωσης.

Βρίσκεται επί κεντρικού δρόμου, κοντά σε δύο σχολεία, προσφέροντας ευκολία πρόσβασης και υψηλή ορατότητα. Επιπλέον, η τοποθεσία του είναι εξαιρετικά βολική, καθώς απέχει μόλις ένα τέταρτο με το αυτοκίνητο από τις πανέμορφες παραλίες της Φωκίδας, όπως Χιλιαδού, Μοναστηράκι, Σκάλωμα και άλλες παραλίες που αποτελούν ιδανικό προορισμό για το καλοκαίρι. Επιπλέον, το κέντρο της Ναυπάκτου απέχει μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο, προσφέροντας γρήγορη πρόσβαση σε καταστήματα, εστιατόρια και όλες τις υπηρεσίες του κέντρου.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες ή να κανονίσετε μια επίσκεψη για να εξετάσετε από κοντά αυτήν την ελκυστική επιλογή οικοπέδου. Η τιμή πώλησης ορίζεται στα 260.000€.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε φωτογραφίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.alimberisrealestate.com.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6215581 - 10/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
844 m²
Έξοδα
τιμή
€ 260.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή