Duplex Μουδανιά, Νέα Ποτίδαια, Μουδανιά

ΜουδανιάΜουδανιά
  • € 295.000
  • 4
  • 90
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Προσφέρουμε μια εξαιρετική κατοικία στην υπέροχη τοποθεσία της Ποτίδαιας, στη Χαλκιδική. Αυτή η γοητευτική γωνιακή μεζονέτα αναδεικνύεται ως ένα από τα κορυφαία ακίνητα στην περιοχή, καθώς προσφέρει μια μοναδική θέα στη θάλασσα και στο απέραντο γαλάζιο ορίζοντα.

Αυτή η κατοικία, κατασκευασμένη το 2006, αποτελείται από ένα εντυπωσιακό συγκρότημα μεζονετών που περιλαμβάνει έξι μονάδες. Η κατοικία αυτή εκτός από την εκπληκτική θέα, προσφέρει επίσης δύο πισίνες για απόλυτη χαλάρωση και αναψυχή.

Στο εσωτερικό, το σπίτι αποτελείται από τρία επίπεδα που προσφέρουν όλες τις ανέσεις για μια άνετη διαβίωση. Στο ισόγειο, το ευρύχωρο σαλόνι με θέα στη θάλασσα συνδυάζεται αρμονικά με μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ενώ παράλληλα παρέχει πρόσβαση σε μια προσεγμένη πισίνα και σε εκτεταμένους κήπους.

Στον κάτω όροφο, βρίσκεται ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο με μπάνιο και αποθηκευτικούς χώρους, ενώ στον πάνω όροφο υπάρχουν δύο επιπλέον υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει μια εκπληκτική βεράντα με απεριόριστη θέα προς τη θάλασσα και το γαλάζιο του Τορωναίου Κόλπου.

Αυτή η μοναδική ιδιοκτησία είναι ιδανική για οικογένειες που επιζητούν άνετη διαβίωση όλο το χρόνο και πλήρη χαλάρωση. Πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη με κλιματισμό σε όλους τους χώρους, αυτή η κατοικία υπόσχεται να καλύψει κάθε ανάγκη και απαίτηση των κατοίκων της. τιμή 295.000€, κωδ. 2662 Ace Estates, +30 23740 44191
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
830407 - 27/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
90 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 295.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή